Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

The Pokémon Compancy en Niantic Inc. hebben meer informatie bekend gemaakt over hun inmiddels lang verwachte nieuwe game app: Pokémon GO! Lees hier alles over de verwachte features van deze app.

In de wereld van Pokémon GO zijn meer dan honderd verschillende soorten Pokémon verstopt. Je ontdekt nieuwe Pokémon door simpelweg rond te lopen: wanneer je telefoon trilt is er een Pokémon in de buurt! Je kan deze vangen door via de iPhone een Poké Ball te gooien, deze Poké Balls en andere benodigde voorwerpen zijn weer te vinden bij zogenoemde Pokéstops, die zich bevinden op locaties zoals monumenten, gedenkplaten en kunstobjecten in de openbare ruimte.

Om het spel te spelen kan je je bij één van de drie teams aansluiten en zo meedoen aan gevechten in Gyms tegen andere teams! Ook deze Gyms zijn te vinden op locaties in de echte wereld: Pokémon Go maakt dus gebruik van een soort augmented reality.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Nieuwe features

Er zijn ook een aantal nieuwe features in de Pokémon GO app die we niet kennen van het 'oude' Pokémon. Je kan bijvoorbeeld aanvallen ontwijken door op de iPhone naar links of rechts te swipen. Ook interessant is de mogelijkheid om de outfit van de trainer aan te passen: kies tussen de diverse kleren of accessoires!

Bovendien is het mogelijk om in-app aankopen te doen met zogenoemde PokéCoins. Deze munteenheid is aan te schaffen via de App Store.

Speciale Pokémon GO Plus wearable

Samen met de app komt er een nieuw apparaat op de markt: Pokémon GO Plus. Dit draagbare apparaat maakt het mogelijk voor gebruikers om de app te spelen zonder de smartphone constant in handen te hebben. Deze wearable werkt via Bluetooth en laat de speler weten wanneer er een Pokémon in de buurt is. Bovendien is het mogelijk om eenvoudige handelen uit te voeren via dit apparaat.

Pokémon Go Plus

Pokémon GO release

De app is op dit moment nog niet beschikbaar in de Nederlandse app store. De applicatie wordt eind 2016 verwacht en zal gratis te downloaden zijn. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.