Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nintendo, wie kent het Japanse bedrijf niet? Dit bedrijf ontwikkelde de legendarische Gameboy, Gamecube en natuurlijk de Wii. Daarnaast heeft Nintendo talloze games op de markt gebracht. Hun eerste smartphone game genaamd 'Miitomo' is vandaag gereleased.

Over Miitomo

Met deze iPhone app kun je een eigen Mii personage maken (zoals bekend van de Nintendo Wii) en vragen aan je vrienden stellen. Het doel van dit spel is om er achter te komen hoe goed jij je vrienden kent, en natuurlijk om ze uiteindelijk beter te leren kennen. 

Dit spel is eigenlijk een soort sociaal platform waar je als gebruiker vertegenwoordigd wordt door jouw unieke Mii karakter. Het maken van een Mii is niet zo tijdrovend als dat was op de Wii, het kan nu simpelweg door het maken van een foto! Ook kan je direct het stemgeluid en de persoonlijkheid van je Mii karakter aanpassen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Verdienmodel

In de game kan je Miitomo munten kopen om een zogenaamd Mii-cadeau te spelen, een minigame. Je kan deze minigames ook spelen met beloningen uit de dagelijkse bonussen. De app zelf is gewoon gratis te downloaden in de App Store.

> Download deze app

Toekomstige apps

Nintendo heeft aangegeven zich meer bezig te gaan houden met het ontwikkelen van smartphone applicaties. Zo wordt ook Pokémon Go dit jaar verwacht, waar vorige week nog foto's van uitlekten.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer