Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met de kwartaalcijfers in handen krijgen we een kijkje in de wereld van Apple. Uit de cijfers kunnen we halen dat het afgelopen kwartaal de verkoopcijfers van de iPhone iets zijn teruggelopen.

De cijfers zijn niet schrikbarend, maar zijn ook op z’n minst opvallend te noemen. Er werden het afgelopen jaar 50,8 miljoen iPhones verkocht. Voorgaande jaren lagen de verkoopcijfers gemiddeld 1 procent hoger. Volgens Apple’s CEO Tim Cook zijn de teruglopende verkoopcijfers te wijten aan de geruchten die er over de iPhone 8 te ronden gaan. Veel consumenten zouden volgens Tim Cook hun aankoop uitstellen tot de lancering van de nu al legendarische iPhone 8.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Lees ook:iPhone 8 zal "supercycle" ontketenen

Het is begrijpelijk dat veel consument wachten tot de komst van de iPhone 8. In mei 2016 borrelde de eerste geruchten rondom de iPhone 8 al op. Nu, een jaar later, rijzen de geruchten al helemaal de pan uit. Met nog zeker een half jaar op de klok, gaan we nog vele geruchten tegemoet.

Lees ook: Zo houdt Apple nieuwe iPhones geheim voor de buitenwereld

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.