Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het Verbond van Verzekeraars heeft een nieuwe versie van hun iPhone app ontwikkeld: Mobielschademelden.nl. Met deze app kan je gemakkelijk eenzijdige en tweezijdige autoschades melden. De app is een vervanging voor het bekende Europese schadeaangifte formulier

Hoe werkt het? 

Bij het melden van schade wordt de ingevulde informatie direct doorgestuurd naar de bijbehorende verzeker op basis van het ingevulde kenteken. Deze gegevens worden dus automatisch opgehaald, dit scheelt alweer een enorme stap. Daarnaast wordt via de ingebouwde GPS van de iPhone de locatie van de schade/melding opgehaald. Ook is het invullen van het formulier gemakkelijker omdat er simpelweg minder vragen gesteld worden.

Tevens is het nu mogelijk om foto's van de betreffende schade bij te voegen en is deze te gebruiken door fietsers en voetgangers. De app werkt bij 'normale' ongevallen tot twee voertuigen. 

Mobiel Schade Melden app

Mobielschademelden app

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wie werken er mee?

Meer dan 130 Nederlandse verzekeraars en leasemaatschappijen werken mee met de Mobielschademelden app. Veel maatschappijen gaan het gebruik van de app daarom ook verplichten. Bovendien is de app volledig gratis!

> Download de app 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.