Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De moderne ondernemer is op zoek naar mobiele oplossingen. Apple begrijp dit als geen ander en biedt diverse Apple producten voor zakelijk gebruik. Zo blijkt dat de iPad zeer geschikt is voor bedrijven. Je moet er wel zelf het beste uit weten te halen.

Voor veel ondernemers is de iPad inmiddels niet meer weg te denken. Het handzame formaat en de mobiliteit zijn de twee grootste redenen om te kiezen voor de iPad.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Dit zijn de voordelen van iPad zakelijk

Met een iPad zijn belangrijke gegevens altijd dichtbij. Even snel een e-mail beantwoorden of een document nalezen, het staat allemaal op één apparaat. Dit geldt ook voor het invoeren en verwerken van belangrijke gegevens. Bovendien is de iPad zeer gemakkelijk te synchroniseren met MacBook of iPhone. Dit bespaart een hoop tijd, en tijd is geld.

De iPad op kantoor bespaart vooral papierwerk. Geen last meer van rondslingerende of onvindbare documenten. Apple heeft hier nóg een oplossing voor bedacht: de Cloud service. Hiermee blijven alle bestanden veilig in de Cloud en zijn bereikbaar vanaf iPad, Mac en iPhone.

Nieuwe of refurbished iPad

Grote bedrijven hebben geen moeite met een flinke investering in zakelijke iPads. Voor de kleine ondernemer of ZZP'er ligt dit heel anders. De betere iPad heeft een aanschafprijs die tussen de €300 en €1400 uitkomt. We kunnen ons voorstellen dat niet iedereen dit zomaar op tafel kan gooien.

De iPad voor zakelijk gebruik is een bedrijfsinvestering. Dit betekent dat het geïnvesteerde bedrag mag worden afgetrokken van de winst. Zo kan de ondernemer financieel voordeel halen met één of meerdere investeringsregelingen. Wie hier rekening mee houdt komt misschien eerder uit de kosten.

Een refurbished iPad is een tweede optie. Het gaat hier om een apparaat dat wegens een probleem terug is gestuurd naar de fabrikant. Vervolgens wordt de iPad op ruim 20 verschillende punten nagekeken en eventueel gerepareerd. Het resultaat is een goed werkende vrijwel nieuwe iPad tegen een fractie van de aanschafprijs.

Aanrader: Refurbished iPhone toestellen vergelijken

De beste iPad voor zakelijk gebruik

De meeste ondernemers kiezen voor de gewone iPad of de iPad Pro. De iPad mini is alleen praktisch in het werkveld, waar het apparaat gemakkelijk meegenomen wordt.

Opslagcapaciteit is een belangrijk aandachtspunt. Dit varieert bij de iPad van 32 GB tot 512 GB. Door het werken in de Cloud blijft er meer opslagruimte beschikbaar. Op locatie werken betekent ook soms het ontbreken van wifi. De zakelijke iPad moet daarom uitgerust zijn met zowel wifi als mobiele data.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer