Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Musixmatch is al een tijdje beschikbaar, maar is nu gelabeld als 'onmisbaar' in de App Store. Met deze app kan je gemakkelijk songteksten zoeken voor je nummers en deze afspelen dankzij de integratie met Spotify en Apple Music.

Een combinatie van Spotify en Shazam

Musixmatch is een combinatie van meerdere apps. Zo kan je met de app namelijk nummers afspelen vanuit Apple Music of Spotify met de songtekst. Ook is het mogelijk om een nummer te 'identificeren' op een soortgelijke wijze als via de Shazam-app. Musixmatch is méér dan een karaoke-app!

Nieuw in Musixmatch is de integratie met Apple Music, muziek streamen is niet langer alleen mogelijk via Spotify. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe werkt de app?

Je dient de app bij het opstarten eerst te synchroniseren met Spotify of Apple Music om toegang te krijgen tot de database. Vervolgens kan je uit je eigen Spotify of Apple Music afspeellijsten nummers selecteren, of je kan op zoek gaan naar muziek in de uitgebreide bibliotheek van deze streamingdiensten. De teksten verschijnen op het scherm van je iPhone of iPad.

Je kan ook een bijdrage leveren aan de community door zelf songteksten toe te voegen als een nummer nog niet is voorzien van de juiste songtekst.

Musixmatch app

Apple Watch app

Musixmatch is ook Apple Watch-ready. Dit houdt in dat je vanaf je Apple Watch tracks kan selecteren, identificeren en natuurlijk de lyrics kan lezen. 

Bovendien kan je de app ook op je Apple TV gebruiken, geweldig voor een feestje!

> Download deze app

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer