Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nextdoor is een San Francisco in ontwikkelde applicatie voor de iPhone, iPad of iPod. Deze app kan gebruikt worden om in contact te komen met bewoners  van dezelfde buurt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat is Nextdoor?

Nextdoor is een gratis sociaal netwerk vergelijkbaar met een combinatie van WhatsApp en Facebook, maar dan een tíkkeltje anders. Met Nextdoor heb je namelijk alleen contact met mensen uit jouw buurt. De app kan bijvoorbeeld gebruikt worden om klusjes voor elkaar uit te voeren, gratis spullen aan te bieden, samen een vermist huisdier op te sporen, inbraak en misdaadpreventie beter uit te voeren of voor het zoeken naar een nieuwe babysitter. 

Ook kan je de app gebruiken als geheugensteuntje voor de naam van je buren, deze worden namelijk allemaal genoemd op de 'alle buren' kaart.

iPhone Nextdoor app

Je kan Nextdoor dus zien als een soort 'prikbord', maar dan op je iPhone. Wat het verdienmodel van deze app is, is op dit moment onbekend. Je kunt de app gewoon gratis downloaden in de App Store, en Nextdoor is ook volledig gratis in zijn gebruik!

> Download deze app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.