Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We hebben de afgelopen weken achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw fris ontwerp voor de website welke vandaag online is gegaan. Met de nieuwe website hopen we jullie nog beter van informatie te kunnen voorzien.

Vanwege de aankomende release van de iPhone SE hebben we besloten redelijk tegelijkertijd de nieuwe website te lanceren. De website is beter geoptimaliseerd voor iPads en iPhones en oogt wat frisser. We zullen de komende tijd nog diverse kleine verbeteringen aanbrengen aan de zowel de voor- en achterkant van het systeem.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

We hopen dat we jullie met deze website nog beter van informatie kunnen voorzien. We hebben de website uitvoerig op zo veel mogelijk platformen getest, maar bugs zijn helaas altijd mogelijk. Mocht je bugs en/of problemen tegenkomen, meld het in de comment sectie hieronder, dan proberen we het zo spoedig mogelijk op te lossen.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.