Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het is bijna niet te geloven maar je leest het goed. Apple heeft gezorgd voor een bomen tekort tijdens de bouw van haar gloednieuwe hoofdkantoor. Uitwijken naar andere staten lijkt de oplossing.

Bomen tekort door nieuw Apple hoofdkantoor

Apple is al een aantal jaar druk bezig om een nieuw hoofdkantoor te bouwen in California. Het kantoor is innovatief en van zeer hoge kwaliteit waar de focus op duurzaamheid ligt. Dit doet Apple door het complete complex te laten draaien op groene energie en de wijde omgeving vol te planten met negenduizend bomen. Deze bomen zijn speciaal uitgezocht omdat ze vooral goed tegen droogte moeten kunnen.

Goede ideeën dus. Echter blijken omliggende projecten en bedrijven last te hebben van de enorme vraag naar bomen. Concurrerende bedrijven zoals Greenspan en Trollip proberen hierdoor nog niet ingepikte bomen te markeren zodat Apple deze niet kan inkopen. Zij hebben namelijk zelf ruim 450 bomen nodig voor hun eigen project.

Lees ook: Apple deelt foto's van toekomstig Apple Theater

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Genoeg parkeerplaatsen bij Apple hoofdkantoor

Deze maand zullen de eerste werknemers hun intrede doen in het compleet nieuwe hoofdkantoor van Apple. Het zoeken naar een vrije parkeerplaats zal geen probleem worden voor deze Apple werknemers. Het totale complex bestaat namelijk uit 325.000 m2 parkeerplaats terwijl het aantal m2 voor kantoren bestaat uit 318.000 m2. Al met al zijn er ruim 11.000 parkeerplaatsen beschikbaar voor de 14.000 werknemers die er komen te werken.

Met een tijdspan van 6 maanden zullen alle werknemers overgaan naar het nieuwe Apple Park. Het Steve Jobs Theater zal later dit jaar opengaan voor de presentatie van de nieuwe iPhone in september. Spannend!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.