Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vanaf vandaag is het mogelijk om te livestreamen met Instagram, ze hebben namelijk de mogelijkheid tot Live Video toegevoegd aan Instagram Stories. Gaaf! Wij zijn het direct voor je gaan checken!

Insta Stories Livestream

Instagram lat door middel van een blogpost zien hoe het allemaal werkt. Daarnaast leggen ze het in de app zelf ook uit in hun eigen verhaal. Op dit moment gebruiken 100+ miljoen mensen al Instagram Stories en dat zal na de introductie van Instagram Direct nog harder stijgen!

Lees ook: Betere beveiliging van Instagram accounts

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe werkt Instagram Live

Het is eigenlijk heel simpel. Door op de ‘Start Live Video’ knop te drukken en dan naar rechts te vegen kun je direct beginnen met de livestream. Net als op Facebook kunnen kijkers gelijk reageren op je ‘uitzending’. Je herkent iemand die aan het livestreamen doordat er onder zijn avatar bovenin beeld ‘live’ staat. Daarnaast is er in het explore tabblad een overzicht opgenomen met top livestreams.

Lees ook: Instagram Stories gids

Instagram Direct

Ze zitten bij Instagram écht niet stil, dat blijkt maar weer uit deze nieuwe feature. In een razend tempo werken ze de app bij, voegen ze opties toe en perfectioneren ze het. Laatst werden er berichten toegevoegd die zichzelf automatisch verwijderen, met Instagram Direct kun je gemakkelijk een verdwijnende foto of video naar een groep of individuele vriend sturen. Hoe dit moet? Je swiped in de cameramodus naar rechts en klikt daar op het pijltje om de video of foto privé te verzenden. Nu krijg je net als bij Snapchat en melding als iemand je berichtje heeft gezien of opnieuw afspeelt. LET OP! Deze berichten kan je alleen versturen naar personen en vrienden die jou ook volgen.

Wat wij vinden van Instagram Direct

Wij zijn groot fan van het platform en kijken dan ook altijd erg uit naar nieuwe features en de updates. Deze toevoeging zien wij echt als meerwaarde, ook omdat het livestreamen op Facebook al een groot succes is. Mooi dat dit nu ook bij Instagram kan, hier is zeker behoefte aan! Proberen dus!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.