Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het gerucht ging al eerder dat Apple nieuwe bandjes voor de Watch heeft laten ontwerpen door het luxe merk 'Coach'. De producten zijn nu via een privé URL te bekijken op de website.

Apple wil met het luxe merk 'Coach' een soortelijke samenwerking aangaan als vorig jaar met Hermès gedaan werd. Deze bandjes kostten ongeveer € 350 per bandje, de Coach bandjes zullen iets goedkoper worden: er wordt een prijs van € 150 per bandje verawcht.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De afbeeldingen op de Coach website zijn inmiddels offline gehaald, maar de URL is nog wel te bezoeken. Dit is bijvoorbeeld de productpagina voor de 'Coach Apple Watch Leather Watch Strap With Charms'. De officiële introductie van de bandjes vindt pas later plaats.  De verschillende bandjes die onder andere te koop zullen worden aangeboden zijn:

  • Apple Watch leather watch strap with charms [W6133]
  • Apple Watch tea rose applique leather strap [W6132]
  • Apple Watch wild beast camo leather strap [W6131]

Op de onderstaande afbeelding is een productpagina te zien toen de foto nog online stond:

Coach bandje

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.