Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vanaf vandaag zijn de nieuwe Facebook like buttons, ofwel de 'reactions' wereldwijd beschikbaar! Facebook heeft zojuist een update voor de iPhone app uitgebracht en op de desktop zijn de buttons direct te gebruiken!

Like opties

De nieuwe opties, 'reactions' genoemd, komen in zes smaken: Leuk, Geweldig, Grappig, Verbluft, Verdrietig en Boos. De reacties zijn eerst in een klein aantal landen getest. Deze opties bleken aan te slaan wat resulteerde in een introductie voor de rest van de wereld!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Geen 'yay' en dislike

Facebook heeft besloten de 'yay' optie te verwijderen. Mensen wisten niet goed wanneer ze deze reactie moesten gebruiken. Ook heeft Facebook er specifiek voor gekozen géén dislike button te introduceren omdat dit voor negatieve gevoelens zou zorgen.

Nieuwe Facebook like opties

Gebruik Facebook reactions

Gebruik de opties direct door de 'like' knop op Facebook ingedrukt te houden waarna een menu verschijnt met de zes opties! Vergeet niet eerste de Facebook app te updaten.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.