Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Afgelopen zaterdag zijn er foto’s opgedoken die mogelijk de achterkant van de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn. Opvallend zijn de grotere openingen die bestemd zijn voor de camera.

Dual lens iPhone 7 Plus

Eerder werd al bekend dat de lichtsensor verplaatst wordt, net zoals de grotere en dubbele ‘Dual lens’ camera voor de nieuwe iPhone. Het lijkt er nu dus op dat alleen de iPhone 7 Plus editie deze dubbele camera krijgt. De dubbele lens zou geschikt zijn om 3D video’s op te nemen en hogere kwaliteit foto’s te schieten.

iphone 7 plus dual lens

De site die deze foto’s uitbracht gaf ook aan dat de nieuwe iPhone 7 (Plus) in massaproductie is gegaan sinds vorige week. In ieder geval bij de eena grootste leverancier van Apple, Pegatron. Het grootste gedeelte van de iPhone 7 onderdelen komt normaliter van Foxconn. Een betrouwbare bron van deze leverancier heeft al aangegeven dat er meer iPhones geproduceerd zullen worden dan nooit tevoren. 

lens iphone 7

Beide foto’s laten duidelijk zien dat er grotere opening is gemaakt voor de toekomstige camera’s.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 en iPhone 7 Plus September 2016

Er wordt verwacht dat Apple de nieuwe iPhone ergens in September zullen transporteren. Deze verwachting ligt in lijn met de presentatie die, sinds de iPhone 5, ieder keer in September gehouden werd. Beide toestellen krijgen, naar alle waarschijnlijkheid, een 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting, minimaal 32GB en een nieuwe maximale opslagruimte van 256 GB.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.