Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De nieuwe iPhone waar wij eerder deze maand al over spraken gaat wellicht de naam 'iPhone 5se' krijgen. Deze informatie is vrijgekomen via het One More Thing forum, waar al eerder afbeeldingen van Apple producten voor de releasedatum uitgelekt zijn.

Deze uitgelekte foto (zie hiernaast) geeft een nieuwe iPhone weer met rondere hoeken en een home button met Touch ID mogelijkheden. Deze '5se' ligt naast een reguliere iPhone 5 zodat de modellen vergeleken kunnen worden.iPhone 5se

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De verschillen tussen de iPhone 5s en iPhone 5se zullen, aan de hand van deze foto en diverse speculaties zijn:

  • A9 processor (ten opzichte van een A8 processor)
  • On/off button aan de zijkant in plaats van bovenop
  • Rondere hoeken
  • Touch ID
  • 8 Megapixel camera (gelijk aan de iPhone 6)

Of het model ook 3D touch zal aanbieden is echter nog de vraag. Het gerucht is dat deze 'enhanced' versie van de iPhone 5s in maart zal worden aangekondigd. Dát er een kleinere iPhone komt is in ieder geval zeker.

Edit: 25-1-2016 15:30

Het lijkt er op dat met de komst van de iPhone 5se de iPhone 5s en 6 uit productie zullen worden genomen. Deze 5se zal de eerdere modellen vervangen met zijn kleinere bouw en betere specificaties. Verwacht wordt een prijs gelijk aan die van de iPhone 5s, € 509 voor de 16GB uitvoering.

Edit: 25-1-2016 17:30

Helaas blijkt het hier niet om een echte afbeelding te gaan. De geruchten over de iPhone 5se blijven echter doorkomen, dus hou onze nieuwspagina in de gaten!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.