Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Benieuwd naar de nieuwe iPhone namen van dit jaar? Inmiddels lijkt redelijk vast te staan welke iPhone modellen er gaan komen en wat de namen zullen zijn! Dit na een enorme geruchtenstroom rondom de nieuwe iPhones (en de namen daarvan) die al maanden aan de gang is. De namen van de nieuwe iPhones zijn nu (op de dag van Apple Event) zo goed als zeker, dat is die van de iPhone XS, de iPhone XS Max en iPhone XR. Lees in dit artikel meer over de nieuwe iPhones van 2018, de prijzen en de vermoedelijke eigenschappen van deze nieuwe toestellen.

Er komen in totaal 3 nieuwe iPhones…

Hieronder duiden we de drie nieuwe iPhones van dit jaar alvast kort. We wijzen erop dat het nog steeds niet 100% zeker is (maar wel bijna) dat het deze modellen zijn die Apple op de markt gaat brengen, maar de kans hierop is inmiddels wel erg groot.

Nieuwe iPhone XS - nummer 1:

De belangrijkste Apple smartphone van 2018 zal waarschijnlijk de iPhone XS worden, en dit wordt dan de directe opvolger van de iPhone X uit 2017, alleen dan met veel betere specificaties. Zo krijgt deze 2018-smartphone een A-12 chip, die deze iPhone nog sneller maakt dan zijn voorgangers uit eerdere jaren. Het scherm zal 5,8 inch meten, een formaat dat voor veel mensen uitstekend is, en waarbij er geen randen meer zijn op de voorkant; het hele beeld zal de voorkant van de telefoon opvullen. Dit geeft een betere beeldbeleving. Verder komt deze smartphone met Face ID, en draadloos opladen, zodat je geen laadkabel meer nodig hebt. De vermoedelijke kleuren worden spacegrijs, goud en zilver.

Prijs voor de 64GB variant: 1.059 euro

Prijs voor de 256GB variant: 1.229 euro

iPhone XS als los toestel kopen (zodra beschikbaar)

iPhone XS kopen met abonnement (zodra beschikbaar)

De nieuwe XS Max - nummer 2:

De tweede nieuwe smartphone van Apple moet dan de iPhone XS Max worden of de iPhone XS Plus. Tot het Apple Event van deze woensdagavond 12 september 2018 is dit nog hiet helemaal duidelijk, hoewel de XS Max de meeste kans maakt als naam voor het tweede model, gezien de gelekte broncode hierover. Ergens zou het logischer zijn dat Apple kiest voor de naam ‘Plus’ en niet voor de naam ‘Max’, want de iPhones uit de 7 en 8 series hadden immers ook een Plus model en geen Max model. De specificaties zullen in ieder geval voor een groot deel hetzelfde zijn als bij de gewone XS, maar zoals je mag verwachten bij een Plus model zal deze smartphone over betere camera’s beschikken en bovendien een groter beeldscherm krijgen. De schermgrootte die voor dit model wordt genoemd is 6,5 inch, eveneens met het bijzonder mooie ‘randloze design’.

Prijs voor de 64GB en 256GB varianten: 1.169 en 1.339 euro (110 euro duurder dan de gewone Xs)

iPhone XS Max kopen – los toestel (zodra beschikbaar)

iPhone XS Max kopen met abonnement (zodra beschikbaar)

De nieuwe XR - nummer 3:

Lang hebben we gedacht dat de nieuwste iPhone de iPhone 9 zou worden. De laatste dagen gingen er echter geruchten over de iPhone Xc, dat het budget of instapmodel van dit jaar zou moeten worden. Deze geruchten kwamen onder andere van Benjamin Geskin, een betrouwbare Apple geruchten verteller. De tegenhanger van de Xs en Xs Plus zou volgens hem bovendien in het rood, wit en blauw worden uitgebracht, en niet in de traditionele Apple kleuren (o.a. goud, zilver, grijs, en roségoud). Vandaag werd echter duidelijk dat de iPhone XR de nieuwe budget iPhone van 2018 gaat worden.

Hieronder (onder de links naar de vergelijkers voor losse toestellen en abonnementen) zie je nu een foto van de mogelijke derde Apple toestel dat eraan komt, en de kleuren waarin deze beschikbaar zou komen. De vraag is nu alleen nog… zou dit waar zijn?

De vermoedelijke vanaf prijs voor de XR: ca 850 euro (voor het 64GB model)

iPhone XR kopen – los toestel (zodra beschikbaar)

iPhone XR met abonnement kopen (zodra beschikbaar)

De nieuwe iPhones XS en XR pre-orderen?

Zoals elk jaar komen de nieuwe iPhones eerst beschikbaar in een zogenaamde ‘pre-order fase’. Dit is de fase waarin de iPhones nog niet werkelijk geleverd kunnen worden, maar waarin je de toestellen al wel vooruit kunt bestellen. Dit kan via de bovenstaande links in dit nieuwsartikel.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.