Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De bekende geruchtenboodschapper Guilherme Rambo is van mening dat Apple aan een kruising van een MacBook en iPad werkt. Mogelijk gaat het hier om een ARM gebaseerde Macbook. Volgens andere geruchten gaat het om een mini laptop dat op iOS draait. Applefan Mark Gurman spreekt dit tegen en verklaart dat het waarschijnlijk om een iPhone met lcd scherm gaat. We zetten alle geruchten tegenover elkaar.

We beginnen met Guilherme Rambo, die op Twitter bijna 22.000 volgers heeft. Hij is een Mac-  en iOS developer en brengt veel geruchten naar buiten. Rambo beweert dat Apple aan een hybride apparaat werkt. Dit zou een kruising tussen een MacBook en iPad moeten gaan. De man kan niet duidelijk maken of er een toetsenbord aanwezig is en vertelt ook niks over de schermgrootte of de processor. Volgens Rambo wijst alles in de richting van een ARM gebaseerd apparaat. ARM staat voor Acorn Risk Machine, een processor van de Britse computerfabrikant Acorn computers ltd.

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Nieuwste lcd iPhone

Na het eerste gerucht kwam Mark Gurman om de hoek kijken. Deze man heeft op Twitter ruim 67.000 volgers en is gelinkt aan Apple & Consumer Technieuws en Bloomberg. Gurman vermeldt dat Apple een 6,1 inch iPhone met lcd scherm ontwikkelt. Het design lijkt nog het meest op de bekende iPhone X. Dit gerucht staat haaks op datgene Rambo beweert.

 

Nieuwste apparaten van Apple

Welk gerucht ook waar is, het is in ieder geval duidelijk dat Apple niet stilzit. In 2018 komt de iPhone SE 2 op de markt. Ook de opvolger van de iPhone X wordt verwacht. Precieze details zijn nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal de iPhone X2 een stuk vriendelijker geprijsd zijn.

De nieuwste iPhone met lcd scherm zou zomaar de iPhone SE2 kunnen zijn, of de goedkopere opvolger van de iPhone X. Mogelijk werkt Apple ook aan een nieuwere iPad of Macbook. Een hybride apparaat zou een mooie ontwikkeling zijn, waarmee Apple zich weet te onderscheiden van andere smartphone merken. We laten de geruchten even voor wat het is en wachten de nieuwste aankondiging van Apple af.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer