Back to Top

Losse nieuwe iPhone 256GB kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los nieuw iPhone 256GB toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl! Wil je een nieuwe iPhone 256GB kopen, als los toestel (zonder abonnement)? De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse nieuwe iPhone 256GB toestellen aanbieden, en laat je de actuele prijzen zien. Je kunt deze nieuwe losse iPhone toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal doet. Een nieuwe iPhone met 256 GB geheugencapaciteit is op dit moment verkrijgbaar in de kleuren zwart / matzwart, gitzwart, zilver, goud, roségoud, en rood. Mogelijk komen daar in de toekomst nog nieuwe kleuren bij.

Welke iPhones kun je kopen met 256GB aan opslagcapaciteit?

De 256GB variant van de iPhone bestaat nog niet zo lang en komt tegemoet aan de toenemende vraag uit de markt naar meer / veel opslagcapaciteit. Op dit moment zijn alleen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus te krijgen met deze opslagcapaciteit, maar het ligt in de lijn der verwachting dat ook de iPhone 8 en de iPhone 7S met deze opslagcapaciteit op de markt komen. Koop je een iPhone met 256GB geheugen dan zit je echt voor langere tijd goed, in de meeste gevallen zal je telefoon dan niet snel vol raken.

Prijs van een losse nieuwe iPhone 256GB

De prijs van een nieuwe iPhone 7 256GB lag in de zomer van 2017 rond de 860 euro, dit terwijl je voor een nieuwe iPhone 7 Plus 256GB bijna 200 euro meer kwijt bent. Ook als refurbished variant zijn deze toestellen inmiddels te krijgen, waarmee je een stuk goedkoper uit bent. Let op, de prijzen van al deze toestellen zijn nog dalende!