Back to Top

Losse nieuwe iPhone 64GB kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los nieuw iPhone 64GB toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Wil je een nieuwe iPhone 64GB kopen, als los toestel (zonder abonnement)? De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse nieuwe iPhone 64GB toestellen aanbieden, en laat je de actuele prijzen zien. Je kunt deze nieuwe losse iPhone toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar. Een nieuwe iPhone met 64 GB geheugencapaciteit is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, zilver, goud, roségoud en spacegrijs. Een 64GB iPhone kun je echter niet kopen in de kleuren gitzwart en rood. Op dit moment kun je een rode en gitzwarte iPhone alleen in combinatie met een 128GB en 256GB krijgen.

Welke iPhones kun je kopen met 64GB aan opslagcapaciteit?

Diverse iPhone modellen (van de iPhone 4S tot en met de iPhone 6S / SE) zijn door Apple ook als 64GB variant op de markt gebracht. Daarmee is de 64GB variant van de iPhone een hele gangbare variant, waarmee je ook in deze tijd prima vooruit kunt. Een losse iPhone 7 en een losse iPhone 7 Plus kun je niet kopen als 64GB variant. Vermoedelijk zullen de iPhone 8 en de iPhone 7S ook niet met 64GB verkrijgbaar zijn. De nieuwe iPhone SE 64GB is goed verkrijgbaar, andere iPhone modellen met 64GB (in nieuwe staat) zijn op dit moment helaas minder goed verkrijgbaar, waardoor je waarschijnlijk toch bij de iPhone SE uitkomt als je voor deze opslagcapaciteit kiest.

Prijs van een nieuwe iPhone 64GB

De prijs van een nieuwe 64GB iPhone / smartphone is vrij laag. Een losse nieuwe iPhone SE 64GB (zonder abonnement) kon je in de zomer van 2017 bijvoorbeeld al kopen voor een bedrag rond de 440 euro. Deze prijs zal nog wel wat verder omlaag gaan, zo is onze verwachting.