Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Losse nieuwe iPhone Gitzwart kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los nieuw iPhone toestel in de kleur gitzwart, zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een nieuwe iPhone Gitzwart gaat kopen, als los toestel (zonder abonnement), of als je je wil oriënteren. De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse nieuwe iPhone toestellen in de kleur gitzwart aanbieden, en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze nieuwe losse gitzwarten iPhone toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal sluit.

Welke losse iPhone toestellen kun je kopen in de kleur Gitzwart?

Het antwoord hierop is simpel: op dit moment alleen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Apple kwam namelijk pas bij de lancering van deze iPhone modellen met deze kleur op de proppen. Daarvoor bestond uiteraard wel de gewone iPhone kleur (mat)zwart al (de allereerste iPhone toestellen werden tenslotte in deze kleur geproduceerd), maar die wijkt dus net iets af ten opzichte van deze kleur.

Prijs van een los nieuw iPhone Gitzwart toestel

De vanaf-prijs van een nieuwe iPhone Gitzwart lag in de zomer van 2017 rond de 775 euro. Dit voor een nieuwe iPhone 7 128GB Gitzwart. Voor een 256GB variant ben je iets minder goedkoop uit, in dat geval betaal je ongeveer 90 euro meer.