Back to Top

Losse nieuwe iPhone Roségoud kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los nieuw iPhone toestel in de kleur roségoud, zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een nieuwe iPhone Roségoud wil kopen, als los toestel (zonder abonnement).

De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse nieuwe iPhone toestellen in de kleur roségoud aanbieden, en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze nieuwe losse roségouden iPhone toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal sluit.

Welke losse iPhone toestellen kun je kopen in de kleur roségoud?

Sinds de komst van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus kun je een iPhone ook in de kleur roségoud krijgen, een leuk alternatief voor een gouden iPhone, want deze kleuren verschillen onderling toch iets. De volgende iPhones zijn in de kleur roségoud op de markt gebracht door Apple: de iPhone 6S (Plus), de iPhone SE, en daarna ook de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. De iPhone 3, 4, 4S, 5 en 5C kun je helaas niet kopen in de kleur roségoud.

Prijs van een los nieuw iPhone Roségoud toestel

De vanaf-prijs van een nieuwe iPhone Roségoud lag in de zomer van 2017 rond de 330 euro. Dit voor een nieuwe roségouden iPhone SE. De prijs van een rosegouden iPhone 7 - in nieuwe staat - lag rond dat moment op zo’n 660 euro. Voor een iPhone 7 Plus in deze kleur, leg je nog eens circa 200 euro extra neer.