Back to Top

Losse nieuwe iPhone Spacegrijs kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los nieuw iPhone toestel in de kleur spacegrijs, zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een nieuwe iPhone in de kleur spacegrijs wil kopen, als los toestel (zonder abonnement).

De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse nieuwe iPhone Spacegrijs toestellen aanbieden, en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze nieuwe losse iPhone Spacegrijs toestellen goed en gemakkelijk op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal sluit.

Welke losse iPhone toestellen kun je kopen in de kleur spacegrijs?

De iPhones van de eerste generaties (de iPhone 3, de iPhone 4 en 4S en de iPhone 5) waren nog niet beschikbaar in deze kleur. Apple kwam voor het eerst met deze kleur bij de introductie van de iPhone 5S. Kennelijk deed deze kleur het goed, want Apple bracht de iPhone 6 en de iPhone 6S (en de plus varianten daarvan), alsmede de iPhone SE ook weer uit in deze kleur. De iPhone 7 en 7 Plus zijn overigens niet uitgegeven in deze fraaie kleur.

Prijs van een los nieuw iPhone Spacegrijs toestel

Wil je graag een nieuwe iPhone in de kleur spacegrijs kopen, dan kan dat al voor 300-340 euro. Voor die prijs kun je namelijk een nieuwe iPhone SE 16GB en een iPhone 5S 16GB kopen in deze kleur.