Back to Top

Losse nieuwe iPhone Wit kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los nieuw iPhone toestel in de kleur wit, zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een nieuwe witte iPhone wil kopen, als los toestel (zonder abonnement). De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse nieuwe iPhone toestellen in de populaire kleur wit aanbieden, en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze nieuwe losse iPhone Wit toestellen goed en gemakkelijk op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal sluit.

Welke losse iPhone toestellen kun je kopen in de kleur wit?

Veel Apple iPhone modellen kwamen ook in de kleur wit op de markt. Denk hierbij aan de allereerste iPhones die verschenen, zoals de iPhone 4, 4S en de iPhone 5. De iPhone 5S, iPhone 6 (Plus), iPhone 6S (Plus) en de iPhone SE zijn standaard niet in het wit op de markt gekomen, maar zijn soms / vaak wel in het wit te krijgen als los refurbished / gebruikt toestel.

Prijs van een los nieuw iPhone Wit toestel

Wil je graag een Apple iPhone in de kleur wit kopen, dan kan dat al voor een bedrag onder de 100 euro. Een witte refurbished iPhone 4 of 4S kun je tegenwoordig al kopen voor dat bedrag! Voor een nieuwe iPhone in het wit leg je natuurlijk wel meer neer, hierbij opmerkende dat witte iPhones in nieuwe staat niet zo goed meer te krijgen zijn. Logisch, want het betreft vooral toestellen van de oudere generaties.