Back to Top

Losse nieuwe iPhone Zilver kopen – aanbiedingen en prijzen vergelijken van een los nieuw iPhone toestel in de kleur zilver, zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

 

Welkom bij deze losse toestelvergelijker van iPhone.nl, die je kan helpen als je een nieuwe iPhone Zilver wilt kopen, als los toestel (zonder abonnement). De losse toestel vergelijker op deze pagina bevat de beste en goedkoopste aanbiedingen van alle webwinkels die losse nieuwe iPhone toestellen in de kleur zilver aanbieden, en laat je steeds de actuele prijzen zien. Je kunt deze nieuwe losse zilveren iPhone toestellen uiteraard op prijs vergelijken met elkaar, zodat je de goedkoopste deal sluit.

Welke losse iPhone toestellen kun je kopen in de kleur zilver?

Veel iPhone modellen zijn in de kleur zilver uitgegeven door Apple. Zilver is namelijk een gangbare en zeer geliefde kleur bij veel mensen. De volgende iPhones zijn in de kleur zilver op de markt gebracht door Apple: de iPhone 5S, de iPhone 6S (Plus), de iPhone 7 (Plus) en de iPhone SE. Vermoedelijk zullen ook de iPhone toestellen van nieuwere generaties (zoals de iPhone 7S en de iPhone 8) in de kleur zilver worden geproduceerd.

Prijs van een los nieuw iPhone Zilver toestel

De vanaf-prijs van een nieuwe iPhone Zilver lag in de zomer van 2017 rond de 300 euro. Dit voor een nieuwe zilveren iPhone 5S of iPhone SE. De prijs van een zilveren iPhone 7 in nieuwe staat is daarentegen gedaald tot rond de 650 euro.