Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Na de WWDC conferentie van vorige week heeft iOS 13 naast de donkere modus nog veel meer nieuwe opties gekregen. Denk daarbij aan een swipe keyboard zoals we kennen op Android, versnelling van Face ID herkenning, betere foto bewerkingsmogelijkheden en een tal aan snelheid en beveiligingsupdates. Lees snel verder over deze interessante uitbreidingen!

Er zijn talloze kleine aanpassingen gedaan aan het iPhone besturingssysteem. Naast de uitbreidingen die gemeld werden in het Apple Keynote evenement zijn er ook een aantal minder bekende toevoegingen gedaan. Sommige lijken zoals we dit al kennen bij Android apparaten. Wellicht maakt dat voor Android gebruikers de overstap naar iPhone nóg wat eenvoudiger.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

1. Aanpassingen in e-mail applicatie: Blokkeren van notificaties en afzenders
Als je op een e-mail bericht in de Mail app swiped en dan kiest voor 'Meer' krijg je de optie om een e-mail conversatie op 'Stil' te zetten. Hierdoor zul je bij replies op dat bericht geen nieuwe e-mail notificatie krijgen. Daarnaast kun je ook in de instellingen van de Mail app gebruiken om van geblokkeerde telefoonnummers en contactpersonen óók de e-mail te blokkeren.

2. Blokkeren van anonieme bellers
In de instellingen kun je aanzetten dat anonieme nummers geblokkeerd worden. Ideaal tegen al die ongewenste telemarketeers!

3. Snellere aanpassingen van connectiviteit
Voorheen moest je voor je Wi-Fi en Bluetooth instellingen altijd eerst naar het Controlecentrum. Maar nu kun je middels een lange druk in het midden van de Wifi/Bluetooth widget naar de uitgebreide opties. Hier kun je wisselen van Wi-Fi netwerk of de verbonden bluetooth apparaten beheren. Ook geeft de iPhone nu aan als je in de buurt bent van je favoriete Wi-Fi plekken.

Ook kun je instellen dat je telefoon automatisch een personal hotspot wordt zodra er geen Wi-Fi verbinding meer is. 

En daarnaast kun je nu ook je PS4 en Xbox One S controller koppelen aan je iPhone! Voor de gamers onder ons moet dit een uitkomst zijn!

 

4. Low Data mode 
In iOS13 is de instelling beschikbaar gemaakt onder de mobiele data instellingen. Daarmee kun je applicaties forceren minder data te gebruiken. Heel fijn als je in Europa aan het toeren bent en je wat meer op je bundel moet letten!

 

5. Verbeterd zoekscherm voor berichten
In de berichten app kun je middels naar beneden swipen zoeken naar berichten. In iOS 13 is deze interface geoptimaliseerd. Je kunt nu sneller je vorige resultaten terugvinden en daarnaast vind je een overzicht van toegestuurde contactpersonen en links.

 

6. Meer Animoji
Wij krijgen geen genoeg van deze schatttige emoji. Er zijn nu drie nieuwe beschikbaar, een muis, octopus en een koe. En daarnaast krijgen de Memoji's talloze nieuwe accessoires en stickers. Daarnaast is de locatie op het toetsenbord veranderd waardoor je makkelijker kan wisselen tussen Emoji's, Animoji's en verschillende talen.

7. Bijlages in kalenderafspraken 
Met iOS13 kun je nu eenvoudig bijlages toevoegen aan je afspraken.


8. Verbeteringen aan Safari browser
Als je een screenshot maakt van de website krijg je de optie om de volledige pagina op te slaan als PDF. En daarnaast kun je instellen dat tabbladen automatisch gesloten worden na bepaalde tijd.


Voor meer verbeteringen kun je onderstaande filmpje bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer