Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Snapchat doet heel erg zijn best om gebruikers te blijven verrassen met nieuwe functies. Helaas is het een wat ongelijke strijd, aangezien Facebook snel de copy+paste knop erbij pakt. Desondanks zijn er vorige week weer drie nieuwe functies toegevoegd.

3 nieuwe Snapchat functies

De drie nieuwe functies die Snapchat aan het oeuvre heeft kunnen toevoegen zijn: nieuwe achtergronden, stemfilters en weblinkjes.

Tip: Abonnementen met iPhone op prijs vergelijken

Lees ook: Snapchat maakt het mogelijk om zelf geofilters te maken

Kies je eigen achtergrond in Snapchat

Dit is de perfecte nieuwe functie voor alle rommelkonten onder ons. Wanneer je achtergrond er niet heel appetijtelijk uitziet kun je met Snapchat binnen een handomdraai een soort green screen aan je achtergrond toevoegen. Je hebt een keuze uit verschillende gekleurde patronen die je foto kunnen opfleuren. Tik op de schaar-button en geef via het nieuwe Backdrop-icoon aan waar de personen staan. Zodra je dat gedaan hebt, kun je de keuze voor de perfecte en funky achtergrond maken.

Ga ook eens voor een stemfilter in Snapchat

Bij sommige gezichtsfilters waren al stemfilters inbegrepen, maar voor wie gewoon zijn eigen uiterlijk wil behouden en toch het geluid van een chipmunk wil produceren, is er de mogelijkheid tot stemfilters.Wanneer je gebruik wilt maken van een stemfilter kun je na het opnemen van een video via het speaker-icoontje en stemfilter uitkiezen.

Lees ook: How-to: Faceswap op Snapchat met afbeeldingen op je telefoon

Weblinkjes toevoegen in Snapchat

Als je wil kun je vanaf nu ook weblinkjes in je snaps verwerken.Voorheen was dit alleen mogelijk bij advertenties of in de Discover-sectie van Snapchat. Je voegt een linkje toe aan je snap door op de paperclip te tikken en daar een link toe te voegen. Snappers kunnen de link openen door binnen de snap van beneden naar boven te vegen. Deze manier van handelen zijn we ook al gewend binnen Instagram.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.