Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over Android (pagina 4)

Via deze nieuwsrubriek vind je alle nieuwsberichten die over het besturingssysteem Android en Android Smartphone toestellen gaan.

 

Overstappen van Android naar iOS (iPhone of iPad) doe je zo!

Overstappen van een Android telefoon naar een iPhone is makkelijker dan ooit. Binnen een paar simpele stappen via de app ‘Stap over op iOS’ staat binnen de kortste keren de belangrijkste informatie op je iPhone of iPad.

  • donderdag 19 januari 2017 14:41

Amerikaanse leger schakelt over van Android naar iPhones (iOS)

Het Amerikaanse leger heeft genoeg van de constant vastlopende Android telefoons en schakelt daarom over naar iPhones (iOS).

  • dinsdag 19 juli 2016 22:40

LINGO app voor iOS en Android

Nadat LINGO in 2014 van de Nederlandse televisie verdween dachten wij nooit meer iets te horen van het populaire televisiespel. Tot televisieproducent IDTV de officiële LINGO app gemaakt.

  • woensdag 2 maart 2016 07:39

Android overstappers zorgen voor grotere iOS adaptie

De nieuwste smartphone omzetgegevens van Kantar Worldpanel ComTech voor Q1 2015 blijkt dat de populariteit van Apple iOS blijft groeien in de vijf grootste landen van Europa. iOS bereikt een aandeel van 20,3% - 1,8 procentpunt hoger dan in 2014. Europa's vijf grote markten zijn Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

  • donderdag 7 mei 2015 14:39

Apple wint marktaandeel in Europa en China ten nadele van Android

Het besturingssysteem van de iPhone en iPad, iOS, heeft licht marktaandeel gewonnen ten koste van marktleider Android. Dat blijkt uit cijfers van onderzoekbureau Kantar. Daarnaast heeft Apple's iOS in stedelijk China een martaandeel van 27,6% bereikt, een mijlpaal voor het bedrijf uit Californië.

  • donderdag 2 april 2015 15:37

‘Geflopte’ iPhone 5c verkoopt beter dan BlackBerry, Windows Phone en Android-toptoestellen

Hoewel de iPhone 5c minder goed verkoopt dan verwacht, verkoopt deze nog steeds beter dan diverse grote concurrenten met Blackberry, Windows Phone en Android toestellen.

  • woensdag 26 maart 2014 10:56

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek android, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 30 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.