Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de Apple Watch

Via deze nieuwsrubriek vind je alle berichten die te maken hebben met de Apple Watch en de Apple Watch 2, productinformatie, prijzen, updates en releases.

 

Apple werkt aan meer banen in Amerika

Apple gaat aan de slag om in Amerika meer banen te creëren. Een nobele daad. Lees hier het verhaal achter deze nieuwe plannen van Tim Cook

  • vrijdag 5 mei 2017 13:23

Apple Watch omzet is verdubbeld

De kwartaalcijfers van Apple zijn bekend gemaakt. Met deze cijfers krijgen we een inkijkje in de wereld van Apple. Lang niet alle details zijn duidelijk, maar met de openbaar gemaakte gegevens krijgen we wel wat meer inzicht in de inkomsten en uitgaven stroom van Apple. Er valt één ding op: de categorie “Overige producten” is sterk in omzet gestegen.

  • woensdag 3 mei 2017 16:17

Zoveel verdient Apple per seconde

Dat de wereld er rooskleurig uitziet voor Apple was al langer bekend. Het bedrijf draait goede cijfers en dit werd afgelopen week nog eens extra benadrukt met de huidige cijfers.

  • zaterdag 22 april 2017 15:09

Apple werkt aan oplossing voor diabetespatiënten

Onder de radar, in een klein kantoor, werkt Apple in alle stilte aan een oplossing voor mensen met diabetes. Het betreft een sensor dat glucosewaardes kan meten door de huid heen. Er hoeft geen naald, bloed of geprik aan te pas te komen.

  • zaterdag 15 april 2017 13:55

Apple kondigt 6 nieuwe producten aan

Eerder schreven we al over de nieuwe (Product)Red iPhone 7 special edition maar er waren meer productaankondigingen in Maart. We hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet!

  • woensdag 22 maart 2017 14:33

Zo exporteer je data uit de Gezondheids-app

Dagelijks houdt de gezondheids-app verschillende gegevens over jou bij. Het is mogelijk om de data die in de Gezondheid-app verzameld wordt te exporteren, zodat je deze kunt delen met je personal trainer of huisarts. 

  • zaterdag 4 februari 2017 09:05

Zo kun je offline kaarten opslaan in Google Maps op iOS

Google Maps heeft een aantal bekende en onbekende functies. Zo ook de mogelijkheid om offline kaarten op te slaan. Wij leggen jou uit hoe! 

  • donderdag 2 februari 2017 09:44

Apple Watch komt met Theater Mode

Bioscoopliefhebbers opgelet! De Apple Watch komt met een speciale Theater Mode. Huh wat? Ja, een speciale modus voor de filmkijker. Iedereen die een Apple Watch heeft weet wel hoe irritant het felle licht kan zijn in donkere ruimtes, de bioscoop dus. Het viel bij Apple ook op dus hebben ze daar wat op bedacht; Theater Mode.

  • zondag 29 januari 2017 12:11

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek apple watch, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 68 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer