Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de Apple Watch (pagina 11)

Via deze nieuwsrubriek vind je alle berichten die te maken hebben met de Apple Watch en de Apple Watch 2, productinformatie, prijzen, updates en releases.

 

Apple Watch Series 4 in een nieuw jasje gestoken

De nieuwste Apple smartwatches, de Apple Watch Series 4 krijgt een geheel nieuw design. Opvallend is het grotere scherm en de lange accuduur. Tenminste, dat is wat analist Ming-Chi Kuo van KGI securities beweert.

  • maandag 9 april 2018 15:03

Apple aangeklaagd omwille van hartslagmeter Apple Watch

Alle Apple Watch modellen zijn voorzien van een ingebouwde hartslagmeter. Het gezondheidsbedrijf Omni MedSci beweert dat Apple voor de hartslagmeters diens gepatenteerde technologie gebruikt. Hierop is Apple aangeklaagd.

  • dinsdag 24 april 2018 15:41

Apple Watch beste keus voor iPhone bezitters

Wie op zoek is naar een smartwatch maakt met de Apple Watch de beste keus. Tenminste, wanneer je in het bezit bent van een iPhone. Vergeleken met andere smartwatches heeft de Apple Watch veel meer opties.

  • donderdag 21 juni 2018 15:26

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek apple watch, gesorteerd op meest gelezen. In deze rubriek bevinden zich in totaal 83 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.