Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de Apple Watch (pagina 2)

Via deze nieuwsrubriek vind je alle berichten die te maken hebben met de Apple Watch en de Apple Watch 2, productinformatie, prijzen, updates en releases.

 

Zo pas je de wijzerplaat op de Apple Watch aan

Wil jij weten hoe je de wijzerplaat van je Apple Watch kan aanpassen? Het is heel gemakkelijk om op een Watch wijzerplaat de datum, het batterijpercentage, de tijdzone en/of de tijd van zonsondergang/opkomst weer te geven!
  • woensdag 20 april 2016 11:25

Apple Event aankondiging geeft hints voor iPhone SE

Als je goed kijkt heb je het misschien al gezien: de Apple Event aankondiging voor maandag 21 maart geeft een aantal hints weg met betrekking tot de iPhone 5se/SE aankondiging.
  • maandag 14 maart 2016 11:40

App Store omzet van 7,3 miljard

Wanneer je lijdt aan arithmofobie kun je maar beter stoppen met lezen. In dit artikel zijn namelijk een hoop indrukwekkende cijfers over de groei van de App Store te lezen. En deze cijfers zijn flink.

  • zaterdag 1 juli 2017 22:08

Vijf wekker apps die je ‘s ochtends zeker weten uit bed krijgen

Heb jij moeite om ’s ochtends uit bed te komen? Wij hebben een lijst gemaakt met een aantal wekker-apps voor de iPhone waarmee je gegarandeerd uit je bed komt!

  • dinsdag 2 februari 2016 15:20

Populairste artikelen op iPhone.nl in 2015

Het einde van 2015 is in zicht en dat geeft ons een mooie gelegenheid om terug te blikken op de populairste artikelen van het afgelopen jaar. 

  • donderdag 31 december 2015 08:55

Apple Watch 2 laat nog op zich wachten, maar wel een Watch met kleine updates

Volgens experts laat de tweede versie van Apple's 'smartwatch', de Apple Watch 2, langer op zich wachten. Apple zou het product nog niet ver genoeg doorontwikkeld hebben om deze aan te bieden als volledig nieuw product, maar zou wel een nieuwe versie met onder andere Facetime camera aan het ontwikkelen zijn.

  • dinsdag 19 januari 2016 17:20

WWDC 2016: 13 t/m 17 juni 2016, wat verwachten we?

Als je het netjes vraagt, krijg je gewoon antwoord. Siri verklapt de datum van WWDC: Apple's ontwikkelaarsevenement. Regelmatig worden er op WWDC nieuwe Apple producten aangekondigd, dit jaar waarschijnlijk iOS 10 en een nieuwe versie van MacOS(X): 10.12.
  • dinsdag 19 april 2016 09:26

Zo stel je de wintertijd in op een iPhone en iPad

Als de klok van zomertijd naar wintertijd gaat dan schakelt de klok een uur terug. Normaal stelt je iPhone en iPad dit automatisch in. Zo controleer je of dit goed staat ingesteld!

  • zaterdag 29 oktober 2016 16:01

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek apple watch, gesorteerd op meest gelezen. In deze rubriek bevinden zich in totaal 83 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.