Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de Apple Watch (pagina 4)

Via deze nieuwsrubriek vind je alle berichten die te maken hebben met de Apple Watch en de Apple Watch 2, productinformatie, prijzen, updates en releases.

 

Apple werkt aan meer banen in Amerika

Apple gaat aan de slag om in Amerika meer banen te creëren. Een nobele daad. Lees hier het verhaal achter deze nieuwe plannen van Tim Cook

  • vrijdag 5 mei 2017 13:23

‘iPhone 6C en Apple Watch 2 worden in maart 2016 gepresenteerd’

Apple gaat in maart 2016 een evenement presenteren om de tweede Apple Watch en de kleinere 4 inch iPhone 6C aan te kondigen.

  • woensdag 9 december 2015 09:26

Zo houdt Apple producten en merknamen geheim

Apple heeft een venijnige manier om de namen en kenmerken van de nieuwste producten zo lang mogelijk geheim te houden. Opgeteld is deze truc al ruim 340 keer uitgevoerd.

  • woensdag 19 oktober 2016 08:03

Digital Touch versturen op de Apple Watch: zo werkt het

Heb jij een Apple Watch? Wist je al dat je een tekening, tikpatroon of hartslag naar een vriend met een Apple Watch kan versturen? Apple noemt dit de 'Digital Touch, een kort digitaal bericht.
  • woensdag 21 oktober 2015 13:38

Apple maakt ‘Regenboog’ Apple Watch bandjes voor werknemers

Apple viert ook dit jaar de LGBT Pride parade in San Francisco samen met medewerkers en CEO Tim Cook. Apple heeft een limited edition Apple Watch band gemaakt om de diversiteit en gelijkheid te supporten op de werkvloer.

  • maandag 27 juni 2016 10:15

Downgraden naar iOS 10.3.1 niet meer mogelijk

Downgraden naar iOS 10.3.1 is vanaf nu helaas niet meer mogelijk. Lees in dit artikel waarom Apple hiervoor kiest.

  • zondag 2 juli 2017 20:20

Koop Apple RED producten. Geef leven.

Bescherm je iPhone met een hoesje van RED en help mee aan een wereld zonder Aids. Zo gaat het RED programma van Apple in zijn werk. 

  • donderdag 29 december 2016 10:08

Wat zijn CareKit en ResearchKit?

Apple kondigde gister het nieuwe ontwikkelingsplatform 'CareKit' en een verbeterde versie van het platform 'ResearchKit' aan. Wat zijn deze platforms en wat kan je hiermee?
  • dinsdag 22 maart 2016 13:37

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek apple watch, gesorteerd op meest gelezen. In deze rubriek bevinden zich in totaal 83 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.