Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de Apple Watch (pagina 5)

Via deze nieuwsrubriek vind je alle berichten die te maken hebben met de Apple Watch en de Apple Watch 2, productinformatie, prijzen, updates en releases.

 

Waarom het logisch is dat Apple weigert om de telefoon van de San Bernardino terrorist te ontsleutelen

Syed Farook pleegde in december samen met zijn vrouw een terroristische aanslag in San Bernardino. Na de aanslag werden hij en zijn vrouw gedood. De Amerikaanse FBI wil toegang tot de iPhone van Farook maar Apple staat dit niet toe, waarom?

  • woensdag 17 februari 2016 16:02

Verkoop Apple Watch neemt af

Volgens marktanalyst Neil Mawston van Strategic Analytics werden er in het vorige kwartaal veel minder Apple Watch smartwatches verkocht dan in het laatste kwartaal van 2015. Er is volgens hem een daling van bijna 57% aanwezig.
  • vrijdag 29 april 2016 09:35

Apple’s App Store zet 4x meer omzet om per app dan Google Play

Uit een nieuw officieel rapport over mobiele applicaties blijkt dat mobiele applicaties een sterke omzet groei hebben meegemaakt. Vooral apps in de App Store maken goede winst.

  • dinsdag 20 december 2016 12:05

Dit is wat je kunt doen met de Force Touch op de iPhone 6s

Verschillende bronnen hebben gemeld dat Apple staat te popelen om de nieuwe functionaliteit op de iPhone 6s te plaatsen. Nieuwe details hebben zojuist opgedoken over hoe je in staat bent om Force Touch gebruiken op de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. 

  • woensdag 19 augustus 2015 09:45

Hoeveel sneller wordt de Apple Watch met watchOS 3?

Afgelopen maandag werd op Apple's WWDC keynote een vernieuwde versie van de Apple Watch besturingssoftware aangekondigd: watchOS 3. Het grootste voordeel van deze software is dat de Watch vele malen sneller wordt. Benieuwd hoeveel sneller dit precies is?

  • woensdag 15 juni 2016 13:24

‘Verkoop Apple Watch daalt met 25% in 2016 + nieuw S-model’

Een van de meest gerenommeerde Apple specialisten, Ming-Chi Kuo, heeft voorspelt dat er dit jaar aanzienlijk minder Apple Watches zullen worden verkocht. Ook vertelde hij over de nieuwe Apple Watch S variant.

  • maandag 11 april 2016 19:23

Apple Support app; problemen oplossen voor elk Apple device

Apple heeft een nieuwe eigen app gelanceerd; de Apple Support app. In deze app kun je oplossingen vinden over ieder Apple apparaat. 

  • maandag 14 november 2016 09:30

iPhone kan in de toekomst volume aanpassen door meting omgevingsgeluid

Apple heeft in maart 2014 een patent aangevraagd voor een systeem waarmee het uitvoervolume van de iPhone aangepast wordt door een meting te doen van het omgevingsgeluid door de Apple Watch. Dit patent is onlangs gepubliceerd.

  • vrijdag 12 februari 2016 09:01

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek apple watch, gesorteerd op meest gelezen. In deze rubriek bevinden zich in totaal 83 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.