Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de Apple Watch (pagina 6)

Via deze nieuwsrubriek vind je alle berichten die te maken hebben met de Apple Watch en de Apple Watch 2, productinformatie, prijzen, updates en releases.

 

Apple Watch komt met Theater Mode

Bioscoopliefhebbers opgelet! De Apple Watch komt met een speciale Theater Mode. Huh wat? Ja, een speciale modus voor de filmkijker. Iedereen die een Apple Watch heeft weet wel hoe irritant het felle licht kan zijn in donkere ruimtes, de bioscoop dus. Het viel bij Apple ook op dus hebben ze daar wat op bedacht; Theater Mode.

  • zondag 29 januari 2017 12:11

Nieuwe Apple Watch krijgt Micro LED scherm

Volgens Digitimes wil Apple voor de nieuwe Apple Watch in 2017 niet langer gebruik maken van OLED schermen. Het bedrijf zou willen switchen naar Micro LED, wanneer de iPhone 8 juist wordt uitgerust met een OLED scherm.
  • maandag 27 juni 2016 14:58

'Apple werkt samen met Coach aan nieuwe bandjes voor de Watch'

Apple werkt samen met het modemerk Coach aan een nieuwe lijn Apple Watch bandjes, aldus modesite 'Haute Ecriture'. Volgens deze website zijn medewerkers van Coach op de hoogte gebracht dat de nieuwe bandjes in juni worden geïntroduceerd.
  • maandag 2 mei 2016 09:58

1 miljard Apple apparaten actief, daling verwacht in iPhone verkopen

Apple heeft vandaag in zijn resultaten van het vorige kwartaal aangegeven dat op dit moment 1 miljard Apple apparaten. Opmerkelijk was dat de technologie-gigant aangaf in 2016 een daling in de verkopen van het aantal iPhones te verwachten.

  • woensdag 27 januari 2016 09:06

Musixmatch app: direct alle songteksten bij je favoriete nummers

Musixmatch is al een tijdje beschikbaar, maar is nu gelabeld als 'onmisbaar' in de App Store. Met deze app kan je gemakkelijk songteksten zoeken voor je nummers en deze afspelen dankzij de integratie met Spotify en Apple Music.

  • donderdag 14 april 2016 12:12

IPhone.nl nieuwsbrief Nederland

Wil jij om de twee weken totaal op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Apple, de beste iPhone deals en leuke winacties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

  • zaterdag 6 februari 2016 19:08

Nieuw patent Apple: ‘Automatisch melding naar bekende in nood’

Apple en patenten registreren. Ze lijken onafscheidelijk. Deze keer heeft het bedrijf een patent ingediend om automatisch vrienden te laten bellen in nood.

  • zondag 22 januari 2017 16:45

Apple gaat limited edition Watch bandjes met vlaggen verkopen

Apple zal voor de Olympische Spelen van augustus 2016 een gelimiteerde oplage van Apple Watch bandjes aanbieden in de stijl van de vlaggen van de 14 spelende landen. Ze zijn verkrijgbaar, maar slechts op één plek.
  • zaterdag 23 juli 2016 12:08

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek apple watch, gesorteerd op meest gelezen. In deze rubriek bevinden zich in totaal 83 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.