Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de iPhone (pagina 54)

In de rubriek iPhone vind je al het nieuws dat over de iPhone gaat, onder meer over releases, updates, verbeteringen en aankondigingen.

 

Apple’s ‘apps voor aarde’ brengt 8 miljoen op voor Wereld Natuur Fonds

Eerder dit jaar begon Apple met de campagne ‘Apps voor aarde’ met als doel geld in te zamelen voor het Wereld Natuur Fonds (WNF). Dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

  • zaterdag 18 juni 2016 18:52

Apple krijgt patent voor 360 graden gebogen display

Apple heeft een patent toegewezen voor 'een consumentenelectronica product' met transparantie behuizing en een flexibel display: op de afbeelding lijkt het om een nieuwe iPhone te gaan.

  • zaterdag 18 juni 2016 12:03

Apple mag geen iPhone 6 meer verkopen in China vanwege bizarre patentschending

Apple is aangeklaagd - de iPhone 6 zou teveel op een eerder geintroduceerde Chinese smartphone lijken: de Baili 100C. Opmerkelijk is dat de toestellen amper overeenkomsten vertonen, echter kan deze aanklacht desastreuze gevolgen voor Apple hebben.

  • vrijdag 17 juni 2016 16:45

'Apple Watch 2 gaat iPhone 7 launch event kracht bijzetten'

In september 2016 wordt de lancering van de tweede versie van de Apple Watch verwacht, tegelijkertijd met Apple's iPhone 7 launch. Apple denkt optimistisch over deze nieuwe Watch, gezien de geruchten rond de huidige productie van het product.

  • donderdag 16 juni 2016 18:51

iOS 10: tap om emoji's te plaatsen!

Je kan er bijna niet meer omheen: het weergeven van je emoties met emoji's wordt steeds belangrijker in onze (digitale) gesprekken. Met iOS 10 introduceert Apple een compleet nieuwe manier om emoji's te gebruiken.

  • dinsdag 14 juni 2016 15:09

Hoe iOS 10 gezichtsherkenning werkt

In iOS 10 kan de foto's app gemakkelijk onderscheiden met wie, waar en in welke setting jouw foto's gemaakt zijn. Hoe werkt deze revolutionaire wijze van fotoherkenning, en is het wel veilig?
  • dinsdag 14 juni 2016 14:38

Apple experimenteert met LiFi voor nieuwe iPhones

Een oplettende twitter gebruiker heeft een code ontdekt dat uitwijst op het experimenteren van LiFi technologie op nieuwe iPhone modellen.

  • dinsdag 14 juni 2016 13:00

Apple introduceert updates voor iOS, WatchOS, Mac OS en tvOS

Apple introduceerde vandaag tijdens het WWDC diverse software updates voor WatchOS, iOS, Mac OS en tvOS. We hebben hier alle belangrijke updates kort voor je op een rij gezet.

  • maandag 13 juni 2016 19:08

Hoeveel zou de iPhone kosten als deze in de VS geproduceerd werd?

Het Massachusetts Institute of Technology heeft berekend hoeveel het nu eigenlijk kost om de Apple iPhone in de Verenigde Staten te produceren, naar aanleiding van de uitspraken van maar liefst twee Amerikaanse presidentkandidaten.

  • maandag 13 juni 2016 18:51

Zo plaats je 360 graden foto’s op Facebook

Niet lang geleden was het maken van 360 graden foto’s alleen voor dure camera apparatuur weggelegd. Vanaf nu kan het ook simpel via je iPhone en ondersteund Facebook de 360 graden foto’s.

  • maandag 13 juni 2016 14:53

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 882 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.