Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de iPhone (pagina 55)

In de rubriek iPhone vind je al het nieuws dat over de iPhone gaat, onder meer over releases, updates, verbeteringen en aankondigingen.

 

Jimmy Jetpack app, de overtreffende trap van Flappy Bird

Geniet van de nieuwste Touch 'n Fly game: Jimmy Jetpack. Houd Jimmy in de lucht en begeleidt hem tussen de diverse werelden. Klop de hoogste score van je vrienden en dan ben jij de enige echte Jimmy Jetpack.

  • vrijdag 10 juni 2016 08:25

Heb jij een smartphone pink?

De smartphone pink is het nieuwe kwaaltje van de moderne wereld. Na de Wii-elleboog, ‘vierkante ogen’ is er nu de ‘mobile pink’. Heb jij hier last van?

  • donderdag 9 juni 2016 13:32

Personen en telefoonnummers blokkeren op je iPhone toestel

Wil je een telefoonnummer of contactpersoon blokkeren op je iPhone? In dit artikel leggen wij jou uit hoe dit werkt.

  • woensdag 8 juni 2016 09:05

Getest: Wordt een iPhone trager bij iedere iOS software-update?

Een software-update van iOS voor jouw iPhone brengt vaak de nodige nieuwe functies met zich mee. Toch horen wij vaak dat men denk dat hun iPhone er trager van wordt. Het is getest en de resultaten zijn bekend.

  • dinsdag 7 juni 2016 09:11

De 10 meest grappige Wi-Fi namen

Ze zijn er in alle soorten en maten: Wi-Fi namen. Je kunt het zakelijk houden door bijvoorbeeld te gaan voor 'Sitecom124323'. Je kunt het ook wat creatiever aanpakken zoals deze grappige Wi-Fi namen.

  • zaterdag 4 juni 2016 10:08

Wi-Fi problemen oplossen op een iPhone of iPad

Slechte Wi-Fi of helemaal geen Wi-Fi verbinding op je iPhone of iPad? Iedereen ervaart het wel eens. Erg vervelend. Aan de hand van dit artikel kun je de Wi-Fi problemen oplossen.

  • vrijdag 3 juni 2016 22:54

Meer dan 60 speciaalbier-emoji's met de Belgian Beeremoji's app

In België zijn ze het er niet mee eens dat er slechts een emoji van één soort bier beschikbaar is. De federatie van Belgische brouwers ontwikkelde daarom een 'Belgian Beer Emoji's' applicatie: je kent er ongetwijfeld een aantal (of allemaal misschien?).

  • vrijdag 3 juni 2016 14:27

Op WWDC zal voornamelijk focus zijn op Siri en software

Volgens 9to5mac zal de focus van Apple op de WWDC developers conferentie vooral liggen op het verder ontwikkelen van Siri en de iSoftware. We benoemden eerder dat Apple wellicht een opvolger voor de Thunderbolt Display zou presenteren, dit lijkt niet het geval te zijn.

  • vrijdag 3 juni 2016 09:37

Zowel reguliere iPhone 7 als iPhone 7 Plus komen volgens TrendForce met 256GB opslag

Volgens TrendForce komen zowel de reguliere iPhone 7 als de uitgebreide iPhone 7 Plus met 256GB opslag. Deze analysten beweren dat 256GB opslag een zekerheid is, maar wordt 64GB vervangen door 128GB?

  • woensdag 1 juni 2016 15:10

iPhone bug maakt onbeperkt inzoomen op foto's mogelijk

Dankzij een bug op de iPhone is het nu mogelijk om fotodetails van wel héél dichtbij te bekijken: je kan namelijk door middel van een simpele truc oneindig inzoomen op een afbeelding!

  • woensdag 1 juni 2016 12:29

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 882 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.