Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de iPhone (pagina 62)

In de rubriek iPhone vind je al het nieuws dat over de iPhone gaat, onder meer over releases, updates, verbeteringen en aankondigingen.

 

Een overzicht van de iPhone SE onderdelen

In de iPhone SE bevinden zich vooral iPhone 5s en 6s onderdelen, maar ook een aantal nieuwe, speciaal voor de iPhone SE ontworpen onderdelen. Hieronder hebben wij een aantal onderdelen gebruikt in de iPhone SE beschreven.

  • donderdag 31 maart 2016 09:37

Wallpaper woensdag 10 - muziekinstrumenten

Deze wallpaper woensdag hebben we 10 iPhone achtergronden met het thema 'muziekinstrumenten' voor je geselecteerd. De achtergronden zijn op maat gesneden en ondersteunen het perspectiefeffect! Stel deze achtergronden gemakkelijk in op de iPhone en geniet er!

  • woensdag 30 maart 2016 12:03

iPhone SE: uitgebreide review

Een review van de iPhone SE. Veel lezers waren benieuwd naar onze ervaring met de nieuwe iPhone van Apple. Daarom hebben wij voor jullie een uitgebreide review geschreven over de iPhone SE. 

  • dinsdag 29 maart 2016 21:15

Mobiel je autoschade melden: direct je autoschade melden met een app

Het Verbond van Verzekeraars heeft een nieuwe versie van hun iPhone app ontwikkeld: Mobielschademelden.nl. Met deze app kan je gemakkelijk eenzijdige en tweezijdige autoschades melden. De app is een vervanging voor het bekende Europese schadeaangifte formulier

  • dinsdag 29 maart 2016 13:32

In de diepte met specificaties en de verschillen: iPhone SE vs iPhone 6s

Er zijn een aantal interessante verschillen tussen de iPhone 6s en de iPhone SE, die vooral 'onder de behuizing' plaatsvinden. We hebben deze verschillen hier voor je besproken zodat je beter een keuze kan maken.

  • dinsdag 29 maart 2016 11:08

iPhone SE en iPad Pro 9.7 inch NU te reserveren bij Apple

Het is vanaf vandaag mogelijk om de iPhone SE en iPad Pro 9.7 inch bij Apple te reserveren. Het proces voor pre-orders voor deze nieuwe toestellen is daarmee officieël van start gegaan.

  • dinsdag 29 maart 2016 10:13

Meer dan 3,4 miljoen pre-orders voor de iPhone SE in China

Dat de nieuwe iPhone SE een hit is blijkt uit het aantal pre-orders in China. Er zijn bij retailers namelijk maar liefst 3,4 miljoen van deze nieuwe toestellen besteld. Er is bovendien een interessante verdeling in de populariteit van de kleuren aanwezig.
  • dinsdag 29 maart 2016 09:41

De San Bernardino zaak is officieel afgeblazen

Na een lange 'discussie' laat de FBI nu toch de zaak tegen Apple vallen. Dit komt omdat de FBI een eigen manier heeft gevonden om de iPhone 5c die gebruikt is in de San Bernardino aanslag te hacken.

  • dinsdag 29 maart 2016 09:30

iPhone SE kopen

Na de presentatie van de Apple op 21 maart zijn er veel overweldigende reacties over de nieuwe iPhone SE. Bij iPhone.nl kun je makkelijk en handig jouw ideale iPhone SE met of zonder abonnement kopen. 

  • maandag 28 maart 2016 21:48

Onmisbare apps tijdens Pasen

Dit paasweekend staat voor velen in het teken van chocolade, eieren en paashazen. Wij hebben voor jou drie onmisbare iPhone apps gevonden die jouw Pasen nog leuker maakt.

  • zondag 27 maart 2016 22:15

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 882 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.