Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de iPhone (pagina 59)

In de rubriek iPhone vind je al het nieuws dat over de iPhone gaat, onder meer over releases, updates, verbeteringen en aankondigingen.

 

iOS 10 draait nu op meer Apple apparaten dan iOS 9

De adoptie van iOS 10 verloopt sneller dan verwacht. Binnen twee weken sinds de lancering van de nieuwe iOS 10 heeft 55% van de beschikbare Apple devices al de nieuwste iOS software draaien.

  • maandag 3 oktober 2016 12:05

Maak van je iPhone een vr-bril!

Nog niet in het bezit van een virtual reality bril? Niet getreurd, want voor een paar tientjes kun van je iPhone een vr-bril maken van verschillende kwaliteiten. Zo heb je de zelf bouwpakketten zoals de Google Cardboard een kartonnen maak het zelf vr-bril. En de wat luxere brillen zoals de VR box of Hyper ++ virtual reality. Dit zijn brillen zonder scherm, want het scherm dat is je iPhone:-)

  • zondag 2 oktober 2016 14:33

‘iPhone 8 krijgt glazen voor- en achterkant en roestvrijstalen behuizing’

De uiterst geloofwaardige Apple analist Ming-Chi Kuo heeft nieuwe voorspellingen gaan over de iPhone 8. Onder andere over de behuizing, type glas en meer.

  • vrijdag 30 september 2016 11:25

iPhone 7 gebruikers ondervinden verbindingsproblemen met BMW Bluetooth

Sommige iPhone 7 eigenaars ondervinden problemen tijdens het verbinden met de Bluetooth in BMW auto’s. Een aantal lezers wezen ons op dit probleem. Zo reageerde BMW zelf.

  • vrijdag 30 september 2016 09:32

Met deze iPhone 7 (Plus) case heb jij een ‘gewone’ koptelefoonaansluiting

Apple maakte een gewaagde sprong in het diepe door de koptelefoonaansluiting in de iPhone 7 weg te laten. Hierdoor kwam een hoesjes fabrikant op het idee om de 3.5mm aansluiting terug te brengen in de vorm van een hoesje; the Fuze Case.

  • donderdag 29 september 2016 11:11

iPhone herinnering tijdens het in- en uitstappen van je auto

Met je iPhone kun je op bepaalde gewenste plaatsen en geografische locaties meldingen krijgen van herinneringen. Zo kun je ook een herennering krijgen als je jouw auto instapt of juist uitstapt. Zo stel je dit in!

  • dinsdag 27 september 2016 10:23

Nepkorting iPhone 7 Plus voor trouwe KPN-klant

Gisteren werden wij benaderd door een klant van KPN Mobiel die een opmerkelijk verhaal had over de aanschaf van een iPhone 7 Plus en de verlenging van zijn abonnement. In de kern kwam het verhaal erop neer dat voor hem het eenmalige beginbedrag voor de iPhone 7 Plus 256 GB ongeveer honderd euro meer bedroeg dan het beginbedrag voor een nieuwe klant. 

  • zaterdag 24 september 2016 18:15

Je iPhone repareren in Amsterdam en omgeving

De meeste van onze lezers is het wel eens overkomen. Je iPhone is stuk en je moet hem laten repareren. Je gaat dan vervolgens via het internet of soms via-via op zoek naar een iPhone reparateur in de omgeving. In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten bij een iPhone reparatie; de do’s en dont’s.

  • woensdag 21 september 2016 20:07

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 880 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.