Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de iPhone (pagina 59)

In de rubriek iPhone vind je al het nieuws dat over de iPhone gaat, onder meer over releases, updates, verbeteringen en aankondigingen.

 

iPhone 7 gebruikers ondervinden verbindingsproblemen met BMW Bluetooth

Sommige iPhone 7 eigenaars ondervinden problemen tijdens het verbinden met de Bluetooth in BMW auto’s. Een aantal lezers wezen ons op dit probleem. Zo reageerde BMW zelf.

  • vrijdag 30 september 2016 09:32

Met deze iPhone 7 (Plus) case heb jij een ‘gewone’ koptelefoonaansluiting

Apple maakte een gewaagde sprong in het diepe door de koptelefoonaansluiting in de iPhone 7 weg te laten. Hierdoor kwam een hoesjes fabrikant op het idee om de 3.5mm aansluiting terug te brengen in de vorm van een hoesje; the Fuze Case.

  • donderdag 29 september 2016 11:11

iPhone herinnering tijdens het in- en uitstappen van je auto

Met je iPhone kun je op bepaalde gewenste plaatsen en geografische locaties meldingen krijgen van herinneringen. Zo kun je ook een herennering krijgen als je jouw auto instapt of juist uitstapt. Zo stel je dit in!

  • dinsdag 27 september 2016 10:23

Nepkorting iPhone 7 Plus voor trouwe KPN-klant

Gisteren werden wij benaderd door een klant van KPN Mobiel die een opmerkelijk verhaal had over de aanschaf van een iPhone 7 Plus en de verlenging van zijn abonnement. In de kern kwam het verhaal erop neer dat voor hem het eenmalige beginbedrag voor de iPhone 7 Plus 256 GB ongeveer honderd euro meer bedroeg dan het beginbedrag voor een nieuwe klant. 

  • zaterdag 24 september 2016 18:15

Je iPhone repareren in Amsterdam en omgeving

De meeste van onze lezers is het wel eens overkomen. Je iPhone is stuk en je moet hem laten repareren. Je gaat dan vervolgens via het internet of soms via-via op zoek naar een iPhone reparateur in de omgeving. In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten bij een iPhone reparatie; de do’s en dont’s.

  • woensdag 21 september 2016 20:07

iPhone 7 camera sterk vernieuwd, maar vraagt ook wat van het dataverbruik

Tijdens de aankondiging van de iPhone7 was er bijzonder veel aandacht voor de camera van de iPhone 7. Er zouden veel vernieuwingen in het model, wat betreft de camera, zijn verwerkt en deze zijn ook daadwerkelijk terug te vinden. Alleen schijnt de nieuwe camera ook een hoop van jouw dataverkeer te vragen.

  • woensdag 21 september 2016 10:06

iOS 10: 10 redenen om iOS 10 te downloaden

Apple’s laatste software-update is een bundel van talloze nieuwe mogelijkheden voor jouw iPhone en iPad. Dit zijn onze favoriete iOS 10 opties en waar je deze kunt vinden.

  • zondag 18 september 2016 10:29

iPhone 7 uitgelicht!

De iPhone 7 is Apple’s nieuwe smartphone. Het toestel volgt de iPhone 6S op en is verkrijgbaar vanaf 16 september 2016 in Nederland. Qua uiterlijk is het toestel niet erg veranderd maar wel brengt de smartphone op een aantal andere vlakken veranderingen en verbeteringen met zich mee.

  • vrijdag 16 september 2016 10:57

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 877 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.