Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de MacBook (pagina 4)

In deze nieuwsrubriek vind je alle artikelen die over de MacBook, MacBook Pro en Macbook Air gaan.

 

Hoe Siri nieuwe talen leert

Siri is er altijd voor je, hij helpt wanneer je hem nodig hebt. Deze opdrachten kan je in het Engels geven maar ook in het Nederlands, Spaans, Frans, Duits en talloze andere talen. Hoe doet Siri dit toch? Dat lees je in dit artikel.

  • vrijdag 10 maart 2017 13:14

Facebook: automatisch video’s afspelen uitschakelen doe je zo!

Video’s bekijken op Facebook is vaak de moeite waard. Toch speelt Facebook automatisch video’s af zonder dat jij op play hebt gedrukt. Met behulp van deze stappen schakel je dit uit.

  • zaterdag 4 maart 2017 08:57

De Spy-Fy Spyslide webcam cover

Heb jij nog een MacBook met een lelijk plakkertje over de webcam heen om te voorkomen dat er iemand meekijkt? Dat is vanaf nu verleden tijd met de Spyslide webcam beveiliging. 

  • woensdag 22 februari 2017 15:59

Geef jij de voorkeur aan een Macbook of Desktop iMac?

Je hebt eindelijk genoeg geld bij elkaar gespaard en je weet zeker dat je een computer van Apple wilt. Maar wat wil je nou precies? Het kan soms aardig lastig zijn om een keus te maken tussen een Macbook of een iMac.

  • vrijdag 27 januari 2017 12:16

Apple Homekit: Woning delen met een of meerdere personen

De Homekit woning applicatie van Apple zorgt ervoor dat jij alle Homekit apparaten in huis kunt bedienen vanuit deze app op je iPhone, iPad, Apple Watch of Apple TV. Zo deel je één Homekit woning met meerdere personen!

  • dinsdag 15 november 2016 09:04

Apple presenteert nieuwe MacBooks op Apple event

Het is officieel; Apple zal tijdens evenement op 27 oktober onder andere de nieuwe MacBook presenteren aan het publiek. De uitnodigingen voor het ‘Hello Again’ evenement zijn de deur uit.

  • vrijdag 21 oktober 2016 08:25

Dit is hoe de OLED balk op de nieuwe MacBook gaat werken

Apple werkt op dit moment aan een nieuwe lijn MacBook Pro laptops. Deze laptops worden in het vierde kwartaal van 2016 aangekondigd en hebben diverse interessante features waaronder een OLED 'touch' balk.

  • vrijdag 12 augustus 2016 15:49

Apple stopt productie voor Thunderbolt displays

Eerder ging het gerucht dat Apple tijdens het afgelopen WWDC een nieuw Thunderbolt display met ingebouwde graphics processor zou aankondigen. Dit bleek niet het geval. Nu is Apple zelfs gestopt met de productie van de huidige Thunderbolt Display.

  • zaterdag 25 juni 2016 13:56

Apple introduceert updates voor iOS, WatchOS, Mac OS en tvOS

Apple introduceerde vandaag tijdens het WWDC diverse software updates voor WatchOS, iOS, Mac OS en tvOS. We hebben hier alle belangrijke updates kort voor je op een rij gezet.

  • maandag 13 juni 2016 19:08

Op WWDC zal voornamelijk focus zijn op Siri en software

Volgens 9to5mac zal de focus van Apple op de WWDC developers conferentie vooral liggen op het verder ontwikkelen van Siri en de iSoftware. We benoemden eerder dat Apple wellicht een opvolger voor de Thunderbolt Display zou presenteren, dit lijkt niet het geval te zijn.

  • vrijdag 3 juni 2016 09:37

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek macbook, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 55 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.