Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de MacBook (pagina 6)

In deze nieuwsrubriek vind je alle artikelen die over de MacBook, MacBook Pro en Macbook Air gaan.

 

Ook nieuwe iPad en Macbook komen in roségoud

Volgens Mark Gurman kunnen we niet alleen de nieuwe iPhone 5se, maar ook de nieuwe iPad Air 3 en later de iPad Mini en Macbook (12 inch) in roségouden uitvoering verwachten. 

  • maandag 8 februari 2016 10:33

IPhone.nl nieuwsbrief Nederland

Wil jij om de twee weken totaal op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Apple, de beste iPhone deals en leuke winacties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

  • zaterdag 6 februari 2016 19:08

Apple patent bevestigt gerucht over waterdichte iPhone 7

De iPhone 7 wordt een waterdichte smartphone. Dit wordt bevestigd door een nieuw patent waar Apple gebruik van wil maken genaamd: Liquid Resistant Acoustic Device.

  • vrijdag 5 februari 2016 15:23

Waarschuwing: let op met neppe USB-C kabels

De nieuwe Macbooks hebben geen 'normale' USB en adapter aansluitingen meer maar beschikken nu over een USB-C aansluiting om op te laden. Helaas blijken verkeerde USB-C kabels bijzonder gevaarlijk: de hele computer kan intern verbranden.

  • donderdag 4 februari 2016 08:50

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek macbook, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 55 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.