Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over Facebook (pagina 5)

In deze nieuwsrubriek tref je alle artikelen die over Facebook gaan.

 

Zo verander je de privacy instellingen op Facebook

Op de online wereld van Facebook is het belangrijk dat jij je privacy instellingen goed hebt ingesteld. In dit artikel leggen wij je uit hoe en waar je op Facebook jouw privacy instellingen optimaal kunt instellen.

  • woensdag 6 april 2016 22:04

Nieuwe Facebook reactions wereldwijd beschikbaar

Vanaf vandaag zijn de nieuwe Facebook like buttons, ofwel de 'reactions' wereldwijd beschikbaar! Facebook heeft zojuist een update voor de iPhone app uitgebracht en op de desktop zijn de buttons direct te gebruiken!

  • woensdag 24 februari 2016 14:49

Een potje schaken op Facebook Messenger? Dat kan!

Facebook Messenger is een onwijs handige app om in contact te blijven met je vrienden. Chatten wordt nu nog leuker: het is nu namelijk mogelijk om in de welbekende app een schaakspelletje te spelen met je vrienden.

  • maandag 8 februari 2016 14:24

Nieuwe Facebook like opties worden aankomende weken geïntroduceerd

Facebook heeft aangegeven dat de nieuwe like opties, die afgelopen maanden getest zijn in diverse landen, nu ook naar de rest vande wereld gaan komen. Over een paar weken kun je bijvoorbeeld kiezen uit: Like, Sad, Haha, Love, Wow en Angry. 

  • woensdag 27 januari 2016 15:07

Winactie powerbank op Facebook iPhone.nl

We verloten weer een prachtige prijs onder onze volgers op Facebook. Wil jij kans maken like ons dan snel!

  • dinsdag 5 januari 2016 08:04

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek facebook, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 49 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.