Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over iOS – besturingssysteem van de iPhone, iPad, iPod Touch en Apple TV (pagina 20)

Je vindt hier het nieuws over iOS, het besturingssysteem voor de iPhone, iPad, iPod Touch en de Apple TV.

 

Siri vindt Pokémon Go leuk

Dat Siri modern is, was inmiddels al duidelijk. De virtuele assistent is nu geupdate met antwoorden over Pokémon Go! Hier een aantal voorbeelden:

  • zaterdag 13 augustus 2016 12:21

iPhone verkoop groeit in Europa & Amerika

De Apple iPhone is goed verkocht in het tweede kwartaal van 2016. Zowel in Europa en Amerika is er een duidelijk groei in marktaandeel te zien. Lees hier de rest van de statistieken!

  • woensdag 10 augustus 2016 20:27

Apple keert recordbedrag uit aan app ontwikkelaars

Nooit eerder keerde Apple zoveel geld uit aan app developers als in de afgelopen maand. Dat heeft Apple CEO Tim Cook via twitter laten weten.

  • donderdag 4 augustus 2016 11:40

Snorelax wekker app: nooit meer te laat wakker

Snorelax is een alarm app die je helpt om altijd op tijd te komen op je werk/bestemming door je eerder wakker te maken als er file/drukte is op je route. Wie wilt dat nou niet?

  • woensdag 3 augustus 2016 08:54

Pokémon Go speler haalt maximum level 40

Als je een hardcore speler van Pokémon Go bent weet je dat zodra je level 20 bereikt het, het spel steeds moeilijk wordt. Maar toch is er een speler geslaagd om het maximale level 40 te behalen.

  • zondag 31 juli 2016 08:23

‘iPhone 7 voorverkoop begint op 9 september’

De iPhone 7 voorverkoop begint op vrijdag 9 september, aldus blogger Evan Blass. Eerder brachten wij al het gerucht naar voren over de potentiele presentatieweek van Apple.

  • donderdag 28 juli 2016 20:20

‘ Apple presenteert iPhone 7 in de week van 12 september 2016’

Volgens de betrouwbare blogger Evan Blass zal Apple de nieuwe iPhone gaan lanceren in de tweede week van september. 

  • zondag 24 juli 2016 20:13

Amerikaanse leger schakelt over van Android naar iPhones (iOS)

Het Amerikaanse leger heeft genoeg van de constant vastlopende Android telefoons en schakelt daarom over naar iPhones (iOS).

  • dinsdag 19 juli 2016 22:40

Pokémon Go vanaf nu te downloaden in Nederlandse App Store!

Het is eindelijk dan zover! Pokémon is eindelijk voor Nederlandse spelers te downloaden in de eigen App Store. Download hem hier! 

  • zondag 17 juli 2016 15:38

6 tips om batterij te besparen in Pokémon Go

Het is alweer een week geleden dat Pokémon Go gelanceerd is en de hype lijkt over te gaan in een trend. Er is een nadeel aan de app: het vreet batterij! Daarom hebben wij zes tips om je iPhone batterijduur te sparen. 

  • zondag 17 juli 2016 10:04

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek ios, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 261 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.