Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over iOS – besturingssysteem van de iPhone, iPad, iPod Touch en Apple TV (pagina 22)

Je vindt hier het nieuws over iOS, het besturingssysteem voor de iPhone, iPad, iPod Touch en de Apple TV.

 

Meer aanwijzingen voor 'Dark Mode' of nachtmodus in iOS 10 gevonden

In de code van iOS 10 is meer bewijs gevonden dat Apple op dit moment werkt, of vóór de aankondiging van iOS 10 werkte aan een 'dark mode' waarin de achtergrond van de iPhone donkergekleurd is.

  • maandag 20 juni 2016 14:02

iOS 10: tap om emoji's te plaatsen!

Je kan er bijna niet meer omheen: het weergeven van je emoties met emoji's wordt steeds belangrijker in onze (digitale) gesprekken. Met iOS 10 introduceert Apple een compleet nieuwe manier om emoji's te gebruiken.

  • dinsdag 14 juni 2016 15:09

Hoe iOS 10 gezichtsherkenning werkt

In iOS 10 kan de foto's app gemakkelijk onderscheiden met wie, waar en in welke setting jouw foto's gemaakt zijn. Hoe werkt deze revolutionaire wijze van fotoherkenning, en is het wel veilig?
  • dinsdag 14 juni 2016 14:38

Jimmy Jetpack app, de overtreffende trap van Flappy Bird

Geniet van de nieuwste Touch 'n Fly game: Jimmy Jetpack. Houd Jimmy in de lucht en begeleidt hem tussen de diverse werelden. Klop de hoogste score van je vrienden en dan ben jij de enige echte Jimmy Jetpack.

  • vrijdag 10 juni 2016 08:25

Personen en telefoonnummers blokkeren op je iPhone toestel

Wil je een telefoonnummer of contactpersoon blokkeren op je iPhone? In dit artikel leggen wij jou uit hoe dit werkt.

  • woensdag 8 juni 2016 09:05

Getest: Wordt een iPhone trager bij iedere iOS software-update?

Een software-update van iOS voor jouw iPhone brengt vaak de nodige nieuwe functies met zich mee. Toch horen wij vaak dat men denk dat hun iPhone er trager van wordt. Het is getest en de resultaten zijn bekend.

  • dinsdag 7 juni 2016 09:11

Wi-Fi problemen oplossen op een iPhone of iPad

Slechte Wi-Fi of helemaal geen Wi-Fi verbinding op je iPhone of iPad? Iedereen ervaart het wel eens. Erg vervelend. Aan de hand van dit artikel kun je de Wi-Fi problemen oplossen.

  • vrijdag 3 juni 2016 22:54

iOS blijft even duur, Android wordt steeds goedkoper

De smartphone markt is de afgelopen jaren erg veranderd en zelfs inmiddels verzadigd in sommige landen. Het verschil tussen Apple's iPhone en de gemiddelde smarthone met Android wordt steeds groter; iPhones blijven ongeveer even duur, maar Android wordt steeds goedkoper.

  • vrijdag 3 juni 2016 10:13

Op WWDC zal voornamelijk focus zijn op Siri en software

Volgens 9to5mac zal de focus van Apple op de WWDC developers conferentie vooral liggen op het verder ontwikkelen van Siri en de iSoftware. We benoemden eerder dat Apple wellicht een opvolger voor de Thunderbolt Display zou presenteren, dit lijkt niet het geval te zijn.

  • vrijdag 3 juni 2016 09:37

Pincode van een iPhone simkaart wijzigen

De simkaart in een iPhone zorgt voor een koppeling tussen je provider en de iPhone. Iedere keer als de iPhone opstart wordt er gevraagd naar de pincode van je micro simkaart. Het is mogelijk om deze pincode te wijzigen / veranderen.

  • maandag 30 mei 2016 22:09

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek ios, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 261 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.