Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over iOS – besturingssysteem van de iPhone, iPad, iPod Touch en Apple TV (pagina 32)

Je vindt hier het nieuws over iOS, het besturingssysteem voor de iPhone, iPad, iPod Touch en de Apple TV.

 

Tweede beta van iOS 9.3 vrijgegeven

Geregistreerde Apple gebruikers met een ontwikkelaarsaccount kunnen nu al de tweede beta van iOS 9.3 testen. Voor het publiek zal de 9.3 update later beschikbaar komen. iOS 9.3 heeft interessante functies waaronder night shift en notitie bescherming.

  • dinsdag 26 januari 2016 09:15

WhatsApp geeft gebruikersdata aan Facebook

Sinds de overname van WhatsApp door Facebook heeft CEO Mark Zuckerberg altijd benadrukt dat de sociale diensten los van elkaar staan. Tot op heden lijkt daar verandering in te komen en gaat WhatsApp zijn gebruikersgegevens met Facebook delen.

  • maandag 25 januari 2016 08:00

Meer opslagruimte vrijmaken op je iPhone

Is de opslagruimte van jouw iPhone regelmatig helemaal vol? Wij hebben een aantal tips voor je waarmee je snel onnodige gegevens op de iPhone kunt verwijderen.

  • zondag 24 januari 2016 19:16

Nieuwe emoji in iOS 10

Apple gaat op basis van verzoeken van gebruikers nieuwe emoji's verwerken in iOS 10, de volgende grote versie van Apple's besturingssysteem. Het zou gaan om een totaal van 74 nieuwe emoji's. 

  • vrijdag 22 januari 2016 09:40

Google betaalde Apple in 2014 1 miljard dollar om de standaard zoekmachine op iOS te blijven

Vandaag bleek uit de financiële rekeningen van Android dat Google aan Apple 1 miljard dollar heeft betaald om in 2014 de standaard zoekmachine te blijven op iOS apparaten.

  • vrijdag 22 januari 2016 09:11

Apple opent binnenkort eerste Europese iOS App Development Center

Vanochtend heeft Apple aangekondigd dat het bedrijf zijn eerste iOS App Development Center in Europa gaat openen (Napels, Italië). In dit leerbedrijf biedt Apple een plaats voor studenten om te leren hoe zij iOS apps kunnen ontwikkelen onder begeleiding van docenten. 

  • donderdag 21 januari 2016 09:11

Android overstappers zorgen voor grotere iOS adaptie

De nieuwste smartphone omzetgegevens van Kantar Worldpanel ComTech voor Q1 2015 blijkt dat de populariteit van Apple iOS blijft groeien in de vijf grootste landen van Europa. iOS bereikt een aandeel van 20,3% - 1,8 procentpunt hoger dan in 2014. Europa's vijf grote markten zijn Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

  • donderdag 7 mei 2015 14:39

Apple wint marktaandeel in Europa en China ten nadele van Android

Het besturingssysteem van de iPhone en iPad, iOS, heeft licht marktaandeel gewonnen ten koste van marktleider Android. Dat blijkt uit cijfers van onderzoekbureau Kantar. Daarnaast heeft Apple's iOS in stedelijk China een martaandeel van 27,6% bereikt, een mijlpaal voor het bedrijf uit Californië.

  • donderdag 2 april 2015 15:37

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek ios, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 257 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.