Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over iPhone accessoires (pagina 8)

Je vindt hier de nieuws berichten van iPhone.nl die over iPhone accessoires gaan.

 

Apple Watch 2 krijgt meer batterijcapaciteit

De tweede versie van de Apple Watch wordt vermoedelijk uitgerust met een hogere batterijcapaciteit om nieuwe functies zoals GPS beter mogelijk te maken.

  • donderdag 1 september 2016 11:15

6 tips om batterij te besparen in Pokémon Go

Het is alweer een week geleden dat Pokémon Go gelanceerd is en de hype lijkt over te gaan in een trend. Er is een nadeel aan de app: het vreet batterij! Daarom hebben wij zes tips om je iPhone batterijduur te sparen. 

  • zondag 17 juli 2016 10:04

iPhone batterij snel leeg?

iPhone toestellen krijgen een steeds betere accu met een groter vermogen waardoor het toestel langer gebruikt kan worden. Dit is ook wel nodig, want apps kosten steeds meer vermogen en je gebruikt je toestel ook steeds vaker en intensiever. Zie hier een aantal tips met betrekking tot het verlengen van je batterijduur, want je wil natuurlijk niet met een lege batterij zitten!

  • vrijdag 20 mei 2016 09:48

Myth busted: apps forceer stoppen is niet beter voor de batterijduur

Sommige iPhone gebruikers beweren dat het 'forceer stoppen' van apps via het multitask scherm goed is voor de batterijduur, omdat de apps dan niet op de achtergrond actief zijn. Dit is nu echter ontkracht door Craig Federighi, een Apple Software Engineer.

  • donderdag 10 maart 2016 17:14

Gratis e-book: "10 tips om de batterijduur van jouw iPhone te verlengen"

Regelmatig last van een lege iPhone? Word lid van de iPhone.nl community en ontvang bij het inschrijven een gratis e-book met tips om de batterijduur van jouw iPhone te verbeteren!

  • vrijdag 4 maart 2016 10:31

Hoe verleng je de batterijduur van een iPhone?

Regelmatig krijgen wij de vraag of er iets te doen is om de batterijduur van een iPhone of iPad te verlengen. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

  • zaterdag 16 januari 2016 09:35

8 tips om de batterijduur van je iPhone te verlengen

Hieronder staan 15 handige tips zodat jij langer kan doen met de batterij van je iPhone!

  • zondag 5 juli 2015 11:05

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek accessoires, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 78 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.