Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over (telecom) providers (pagina 4)

De (telecom) providers nieuwsrubriek bevat artikelen over de diverse providers die er in Nederland zijn, o.a. over KPN, Vodafone, T-Mobile, Ziggo, Tele2, BEN en Telfort.

 

iPhone 7 Plus lens wordt wellicht door LG gemaakt in plaats van Sony

Apple's nieuwe iPhone 7 Plus wordt waarschijnlijk voorzien van een dubbele lens - in de eerste instantie zou deze geproduceerd worden door Sony. Sony ligt behoorlijk achter op het schema voor de productie van de dubbele lens-modules. Het lijkt er nu toch op dat Apple voor een productie van LG kiest.

  • maandag 23 mei 2016 09:24

VPN instellen op je iPhone en iPad

VPN (Virtual Private Network) is een versleutelde en veilige netwerkverbinding om bijvoorbeeld Uitzending Gemist of Netflix in het buitenland te bekijken. In dit artikel leggen wij jou uit hoe je een VPN-verbinding voor je iPhone en iPad kunt instellen. 

  • vrijdag 6 mei 2016 13:38

T-Mobile experimenteert met 50GB bundels

Provider T-Mobile test op dit moment een actie met tijdsgebonden 50GB databundesl bij een kleine groep klanten. T-Mobile biedt een optie waarmee op bepaalde momenten van de dag of week een speciale 'ongelimiteerde' bundel geactiveerd kan worden.
  • dinsdag 12 april 2016 11:37

Wat kost het om in het buitenland te internetten?

Vanaf juni 2017 is het hélemaal gedaan met roamingtarieven, maar tot dat het geval is betalen wij ons vaak helaas nog blauw aan een klein aantal MB's in het buitenland. Wat kost het nu per provider om in het buitenland van je mobiele netwerk gebruik te maken?
  • maandag 4 april 2016 09:51

KPN gaat in 2017 Wi-Fi bellen introduceren

We mogen volgend jaar Wi-Fi bellen op de iPhone verwachten. Deze optie bevindt zich al langer op de iPhone maar wordt door geen enkele Nederlandse provider ondersteund. Via het Voice over Wi-Fi systeem kan je in de toekomst ook binnenshuis met slecht bereik goed bellen.

  • maandag 7 maart 2016 16:25

Tele2 introduceert gigantische 24GB internetbundels

Bigger is better volgens Tele2. De provider biedt vanaf vandaag sim-only abonnementen aan met een maximale 24 GB aan data voor een bijzonder interessante prijs!

  • woensdag 24 februari 2016 13:54

Vodafone geeft gratis MB’s cadeau tijdens Valentijnsdag

Eindeloos jouw (geheime) liefde spammen met WhatsApp berichten kan aankomende zondag. Op Valentijnsdag deelt Vodafone uit met zogenaamde ‘Love Bytes’.

  • maandag 8 februari 2016 20:29

Apple iOS 7.1 moet iPhone 4 sneller maken

Goed nieuws voor iPhone 4 gebruikers! De nieuwe update van iOS 7.1 zou de smartphone namelijk iets sneller laten werken.

  • maandag 10 maart 2014 16:34

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek providers, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 32 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.