Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over (telecom) providers (pagina 4)

De (telecom) providers nieuwsrubriek bevat artikelen over de diverse providers die er in Nederland zijn, o.a. over KPN, Vodafone, T-Mobile, Ziggo, Tele2, BEN en Telfort.

 

Zo bespaar je tijdens vakantie op je mobiele data verbruik

Ben je op vakantie maar wil je toch nog van mobiele data gebruik maken? Dat kan natuurlijk, maar lees eerst deze tips zodat je uiteindelijk niet teveel betaalt!

  • Tuesday 19 July 2016 12:20

Zo plaats je de nano-simkaart in een iPhone toestel

Heb je nét een nieuwe iPhone maar heb je geen flauw benul hoe je de simkaart plaatst? In dit stappenplan leggen wij haarfijn uit hoe je een simkaart van een iPhone of iPad plaats en vervangt.

  • Thursday 7 July 2016 20:40

Apple werkt aan speaker voor Siri

Het wordt Apple's variant van de Amazon Echo en Google Home: een kleine speaker die constant in contact staat met Siri om op commando al jouw favoriete muziek af te spelen HomeKit taken uit te voeren.
  • Thursday 26 May 2016 09:44

iPhone 7 Plus lens wordt wellicht door LG gemaakt in plaats van Sony

Apple's nieuwe iPhone 7 Plus wordt waarschijnlijk voorzien van een dubbele lens - in de eerste instantie zou deze geproduceerd worden door Sony. Sony ligt behoorlijk achter op het schema voor de productie van de dubbele lens-modules. Het lijkt er nu toch op dat Apple voor een productie van LG kiest.

  • Monday 23 May 2016 09:24

VPN instellen op je iPhone en iPad

VPN (Virtual Private Network) is een versleutelde en veilige netwerkverbinding om bijvoorbeeld Uitzending Gemist of Netflix in het buitenland te bekijken. In dit artikel leggen wij jou uit hoe je een VPN-verbinding voor je iPhone en iPad kunt instellen. 

  • Friday 6 May 2016 13:38

T-Mobile experimenteert met 50GB bundels

Provider T-Mobile test op dit moment een actie met tijdsgebonden 50GB databundesl bij een kleine groep klanten. T-Mobile biedt een optie waarmee op bepaalde momenten van de dag of week een speciale 'ongelimiteerde' bundel geactiveerd kan worden.
  • Tuesday 12 April 2016 11:37

Wat kost het om in het buitenland te internetten?

Vanaf juni 2017 is het hélemaal gedaan met roamingtarieven, maar tot dat het geval is betalen wij ons vaak helaas nog blauw aan een klein aantal MB's in het buitenland. Wat kost het nu per provider om in het buitenland van je mobiele netwerk gebruik te maken?
  • Monday 4 April 2016 09:51

KPN gaat in 2017 Wi-Fi bellen introduceren

We mogen volgend jaar Wi-Fi bellen op de iPhone verwachten. Deze optie bevindt zich al langer op de iPhone maar wordt door geen enkele Nederlandse provider ondersteund. Via het Voice over Wi-Fi systeem kan je in de toekomst ook binnenshuis met slecht bereik goed bellen.

  • Monday 7 March 2016 16:25

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek providers, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 35 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.