Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over Apple (pagina 43)

Via deze nieuwsrubriek vind je alle berichten en artikelen die te maken hebben met het Amerikaanse bedrijf Apple.

 

iPhone 7 uitgelicht!

De iPhone 7 is Apple’s nieuwe smartphone. Het toestel volgt de iPhone 6S op en is verkrijgbaar vanaf 16 september 2016 in Nederland. Qua uiterlijk is het toestel niet erg veranderd maar wel brengt de smartphone op een aantal andere vlakken veranderingen en verbeteringen met zich mee.

  • vrijdag 16 september 2016 10:57

Gitzwarte iPhone 7 verpakking uitgelekt

De eerste verpakking van de gloednieuwe iPhone 7 is uitgelekt via een Chinese leverancier van Apple. Daarnaast zijn er foto’s verschenen van de mat zwarte iPhone 7.

  • dinsdag 13 september 2016 13:29

Apple maakt iPhone 7 Plus foto’s van NFL wedstrijd

Een van de beste verbetering op iPhone 7 en iPhone 7 Plus is de camera. Magazine Sports Illustrated nam de proef op de som en schoot een aantal foto’s met de iPhone 7 Plus bij een NFL game.

  • maandag 12 september 2016 13:51

Zo brengt Apple de gitzwarte kleur op de nieuwe iPhone 7 & iPhone 7 Plus aan

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus kunnen in diverse kleuren besteld worden waaronder de nieuwe kleur: ‘Jet black’ (gitzwart). Tijdens het Apple Event gaf Apple een uitleg hoe, in negen stappen, deze kleur wordt aangebracht.

  • vrijdag 9 september 2016 21:19

Dit zijn de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Lees hier alle informatie rondom de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus! Van design, specificaties, camera tot prijzen!

  • woensdag 7 september 2016 20:37

Dit kun jij verwachten van het Apple iPhone 7 Event!

Deze week is het dan eindelijk zover: het Apple event met de nieuwe iPhone 7 en nog veel meer. Naast de presentatie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zal Apple naast de nieuwe iOS wellicht een Apple Watch en de nieuwe MacBook Pro lanceren.

  • dinsdag 6 september 2016 10:03

Phishing: Kijk uit voor ‘Apple-ID opgeschort SMS’

Er is een Apple-ID phishing sms rond aan het gaan. In het SMS bericht wordt vermeld: ‘Uw Apple-ID is opgeschort door verdachte inlogpogingen. Klik hieronder om uw Apple-ID te valideren.’ Pas op en reageer hier niet op! 

  • maandag 5 september 2016 11:28

'iPhone 7 komt met camera stabilisator'

Een nieuwe afbeelding is verschenen in het geruchten circuit van de iPhone 7. Volgens een betrouwbare bron krijgt de camera aan de achterkant een nieuwe handige functie.

  • zaterdag 20 augustus 2016 13:58

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek apple, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 636 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.