Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over Apple (pagina 43)

Via deze nieuwsrubriek vind je alle berichten en artikelen die te maken hebben met het Amerikaanse bedrijf Apple.

 

Apple presenteert ook 9.7 inch iPad Pro

Naast de nieuwe iPhone SE heeft Apple ook de iPad Pro 9.7 inch gepresenteerd op het Apple Event. 

  • maandag 21 maart 2016 21:06

iPhone SE: alles wat je moet weten over dit toestel

Op het Apple Event vandaag is de nieuwe iPhone SE smartphone aangekondigd! Hier lees je alle kenmerkende specificaties van dit interessante, compacte apparaat.

  • maandag 21 maart 2016 18:34

Liveverslag Apple Special Event, 21 maart 2016

Lees hier de laatste ontwikkelingen rondom het Apple Event op 21 maart 2016. Wij doen live verslag van alle ontwikkelingen op dit evenement waar nieuwe Apple producten aangekondigd gaan worden.

  • maandag 21 maart 2016 17:27

Apple Event vanavond om 18.00 uur

Vanavond vindt het Apple Event plaats om 10.00 AM PDT, omgerekend 6 uur 's avonds. Je kan dus met je bord eten voor de TV, laptop of iPhone gaan zitten of het liveblog dat hier later verschijnt meelezen. Zie hier ook de link voor de livestream.

  • maandag 21 maart 2016 11:17

Afbeelding Apple EarPods voor iPhone 7 uitgelekt

Vandaag zijn afbeeldingen van Apple EarPods met een Lightning aansluiting uitgelekt: dit ondersteunt het gerucht dat de iPhone 7, die in september verwacht wordt, géén 3,5mm jack aansluiting meer heeft.

  • maandag 21 maart 2016 10:48

Apple contracteert voormalig Microsoft manager voor digitale veiligheid

De veiligheidsdicussie rondom Apple blijft doorgaan. Ondertussen heeft Apple de voormalig general manager informatie en veiligheid van Microsoft in dienst genomen. 

  • zondag 20 maart 2016 19:12

Waarom betalen we ook alweer thuiskopieheffing?

Bij het kopen van een nieuwe iPhone betaal je altijd € 4,24 thuiskopieheffing. Meestal is deze heffing al verwerkt in de prijs. Waarom betalen we dit bedrag eigenlijk, en waar gaat dit geld naartoe?
  • vrijdag 18 maart 2016 11:02

Gaat de iPhone SE toch meer op de iPhone 5s lijken?

De geruchten gaan alle kanten op: de één zegt dat de iPhone SE hetzelfde ontwerp als de iPhone 6(s) krijgt, en de ander beweert dat dit toestel over dezelfde vormen als de iPhone 5s gaat beschikken. Wie kunnen we geloven?
  • vrijdag 18 maart 2016 09:12

Is dit de iPhone SE in een Apple Pay commercial?

Er is kortgeleden een nog niet op televisie vertoonde video opgedoken die als commercial voor Apple Pay in China dient. Het lijkt er op dat in deze commercial niet een iPhone 6s maar de nieuwe iPhone SE gebruikt wordt.

  • donderdag 17 maart 2016 14:04

Nieuwe iPhone gaat SE heten

Nog maar een paar dagen tot de lancering, maar er is weer meer informatie uitgelekt over de iPhone SE! Wij twijfelden tot voor kort nog aan de naam van dit nieuwe toestel, maar deze lijkt nu vast te staan!

  • donderdag 17 maart 2016 13:37

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek apple, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 639 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.