3 nieuwe Snapchat functies

Snapchat doet heel erg zijn best om gebruikers te blijven verrassen met nieuwe functies. Helaas is het een wat ongelijke strijd, aangezien Facebook snel de copy+paste knop erbij pakt. Desondanks zijn er vorige week weer drie nieuwe functies toegevoegd.

  • woensdag 12 juli 2017 11:39

Alle foto’s van je iPhone/iPad verwijderen doe je zo!

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt; je opslagruimte is vol. Om dan ruimte vrij te maken is het slim om af en toe al je foto’s van je iPhone te verwijderen.

  • woensdag 12 juli 2017 09:27

Zo werkt het basketbalspel in Facebook Messenger

Je leest het goed! Een basketbalspel op Facebook. In de Messenger omgeving van Facebook kun je vanaf nu basketballen tegen vrienden.

  • dinsdag 11 juli 2017 20:37

Instagram tip: reageer op Stories met een foto of video

Instagram heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Instagram Stories. Het is nu mogelijk om met een foto of video een reactie plaatsen op iemands Story. Je bent nu nu dus niet meer beperkt tot een aantal leestekens, maar je kunt helemaal losgaan met visueel beeld. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:55

Zet Siri in iOS 11 in als vertaler

Met Siri kun je iemand bellen of een berichtje sturen. Ook kun vol gemak het weer checken en muziek door Siri laten herkennen. Maar wist je ook dat je Siri prima als vertaler kunt inzetten? Lees in deze tip hoe je dit kunt doen en welke talen beschikbaar zijn.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:35

Apple engineers sluiten zich aan bij WebVr Community Group

Apple is flink aan de bak als het om virtual reality gaat. De geruchten omtrent Apples VR-plannen nemen namelijk steeds concretere vormen aan. Zo is met de update naar High Sierra voor de Mac mogelijk om VR-brillen aan het apparaat aan te sluiten en zelf aan de slag te gaan met het maken van virtual reality content.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:23

In 2018 lanceert Apple drie iPhones met OLED-display

In het jaar 2017 staat nog een heleboel te gebeuren. Zo wachten we nog braaf af op de lancering van de iPhone 8, iPhone 7s en 7s Plus (update: die laatste twee zijn er niet gekomen, maar de iPhone 8 Plus en de iPhone X(10) wel). Apple is echter ook al druk bezig met een planning voor 2018. In dit artikel nemen we alvast een kijkje in de toekomst.

  • maandag 10 juli 2017 12:44

Fender cureert rockende afspeellijsten voor Apple Music

Het bekende gitaarmerk Fender zorgt ervoor dat mensen met een hart voor rockmuziek helemaal los kunnen gaan en genieten van rockende gitaren met dank aan een aantal loeiharde afspeellijsten op Apple Music. Het bekende gitaarmerk heeft namelijk in samenwerking met Apple Music een aantal afspeellijsten samengesteld. Binnen deze afspeellijsten staat de kunst van Fender gitaren centraal.

  • maandag 10 juli 2017 12:18
Toon meer artikelen