"Apple is komend jaar een biljoen dollar waard"

Met dank aan de lancering van de iPhone 8 zal Apple binnen nu en twaalf maanden meer dan één biljoen dollar waard zijn. Met deze waardestijging zal Apple een belangrijk record breken.

 

  • zaterdag 22 juli 2017 21:48

Apple’s iOS 11 krijgt eigen document scanner

iOS 11 zorgt er in september in één klap voor dat een aantal externe iPhone-apps overbodig worden. Neem bijvoorbeeld de QR-code scan-app, deze kan na de nieuwe update rechtstreeks de digitale prullenbak in. Hier blijft het niet bij. Met de update naar iOS 11 zal ook de Notities-app van Apple worden voorzien van een aantal handige nieuwe functies.

  • woensdag 19 juli 2017 11:01

Zo werkt de iPhone gezichtsherkenning

Meerdere betrouwbare geruchten wijzen uit dat de iPhone 8 een gezichtsscanner krijgt. Deze vernieuwing is officieel gepatenteerd door Apple en hierdoor weten wij hoe de techniek zal gaan werken.

  • zondag 16 juli 2017 22:09

iPhone 8 krijgt gezichtsherkenning in plaats van Touch ID

Touch ID zonder fysieke homebutton, het blijft nog steeds een erg wankel idee. Zo komen er steeds meer geruchten dat de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus helemaal niet zullen worden voorzien van een vingerafdrukscanner.

  • vrijdag 14 juli 2017 11:05

Veelgestelde vragen iPhone 8: Apple analist geeft antwoord

De spanning, geruchten en vragen omtrent de iPhone 8 en de eventuele Apple iPhone 8 Plus nemen steeds meer toe. Daarom geven wij in dit artikel antwoord op drie veelgestelde vragen. Waaronder de vraag: “Zit de Touch ID in het scherm van de iPhone 8 verwerkt?"

  • maandag 10 juli 2017 11:27

10 voorspellingen over de iPhone 8 en 7s

In een eerder artikel schreven we al over de voorspellingen van Ming-Chi Kuo omtrent de vingerafdrukscanner in de iPhone 8. In dit artikel maken we een overzicht van alle uitspraken die Ming-Chi heeft gemaakt naar aanleiding van zijn analyses.

 

  • zondag 9 juli 2017 22:44

iCloud handelsmerk aangepast voor augmented reality toepassingen

Apple zet de laatste tijd veel stappen om augmented reality toe te kunnen passen in consumentenproducten. Zo heeft Apple recent de handelsnaam van iCloud aangepast. Waarom Apple dit precies heeft gedaan, kun je hier lezen. 

  • zaterdag 8 juli 2017 17:11

iPhone 8 krijgt speciale 3D-camera op voor- en achterkant

De geruchten zweven al een tijdje in de rondte maar het lijkt erop dat de iPhone 8 een compleet nieuwe camera krijgt. Deze nieuwe iPhone 8-camera zou bedoelt zijn voor augmented reality en biometrische beveiligingsfuncties.

  • maandag 26 juni 2017 16:13
Toon meer artikelen