Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nintendo werkt momenteel aan een mobiele versie van Mario Kart voor iPhone en iPad. Dit heeft Nintendo aangekondigd via een tweet. Mario Kart Tour zou in 2019 beschikbaar moeten zijn voor iPhone en iPad. Lees hier meer!

In het spel race je tegen andere bekende figuren uit Super Mario terwijl je elkaar bestookt met bananen, vuurballen en schildpadschilden. Mario Kart is al jaren een van de meest succesvolle en populairste games van Nintendo. Het is dan ook niet gek dat Nintendo ervoor kiest om Mario Kart uit te brengen voor iOS.

Het is niet de eerste keer dat Nintendo samenwerkt met Apple. In 2016 is er Super Mario Run uitgebracht. Daarnaast heeft Nintendo ook de populaire spellen zoals Fire Emblem Heroes en meer recent Animal Crossing: Pocket Camp.

Er is helaas nog weinig bekend over hoe de game eruit gaat zien op iOS. In de loop van de komende maanden zal bekend worden of het een volwaardige game is of wellicht een simpele variant. 

Mario Kart voor de iPhone

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.