Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuwe gelekte onderdelen, vermoedelijk afkomstig van de iPhone 7 Plus, wijzen op ondersteuning voor 256GB intern geheugen en bevestigen het gerucht over de dubbele camera. Al eerder dit jaar schreven wij over de Sandisk 256GB chip die vermoedelijk in dit apparaat gebruikt gaat worden.

De onderstaande foto is aan licht gekomen via Weibo, een bekend Chinees social media platform. Op de foto bevindt zich een dubbele camera zoals deze waarschijnlijk in de iPhone 7 Plus gebruikt gaat worden. Naast de camera is een 256GB Sandisk NAND flash chip te zien.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 camera and chip

Deze geheugenkaart is ontworpen met een nieuwe techniek waarbij deze minder ruimte in beslag neemt. Wij gaven al eerder aan te vermoeden dat Apple de iPhone 7 Plus gaat voorzien van 256GB, net als 16GB en 64GB.

Het voordeel van de dubbele lens is dat hiermee hoogwaardige foto's gemaakt kunnen worden. De twee foto's worden in de interne software van de iPhone 7 Plus samengevoegd voor een optimaal resultaat.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer