Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er zijn afbeeldingen van nieuwe behuizingsonderdelen van de verwachte 'spacezwarte' uitvoering van de iPhone 7 op het internet verschenen. Met de iPhone 7 in deze donkerzwarte optie wil Apple het toestel in dezelfde stijl als de spacezwarte Apple Watch presenteren.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 spacezwart - een vervanging?

Dát de iPhone 7 in een nieuwe kleur komt is duidelijk, maar of dit nu spacezwart of 'diepblauw' wordt is nog een raadsel. Deze nieuwe kleurstelling van de iPhone zal waarschijnlijk in plaats van de spacegrijze uitvoering gepresenteerd worden. De achterliggende reden voor deze keuze is van puur commerciële aard: Apple hoopt met een nieuwe iPhone kleur meer toestellen te verkopen. Waarom Apple echter kiest voor een nieuwe kleur ten opzichte van een nieuw design voor de nieuwe iPhone is nog onduidelijk (... never change a winning strategy?).

De onderstaande foto's verschenen op een Twitteraccount van één van de bloggers van Nowhereelse. De exacte bron van deze afbeeldingen is onbekend.

iPhone 7 spacezwart

 

Op de bovenstaande afbeeldingen zijn de behuizing, sim tray en mute knop van deze spacezwarte iPhone 7 variant te zien. Wederom verscheen weer hetzelfde gerucht over de opslaggrootte van de iPhone 7: dit toestel wordt namelijk niet vanaf 16GB op de markt gebracht, maar vanaf 32GB. De opties voor de reguliere iPhone 7 en iPhone 7 Plus worden dus waarschijnlijk: 32GB/128GB/256GB.

 

Blogfoto: iPhone 7 door Martin Hajek.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.